Høgskolens ledelse med prorektor Frode Eika Sandnes og rektor Kari Toverud Jensen i spissen (her fra studiestart) inviterer til en annerledes FørFredag med direktesendt debatt og informasjon med mulighet til interaktiv deltakelse. Foto: Skjalg Bøhmer Vold

Se FørFredag i opptak

FørFredag er tilbake, og denne gangen som direkte nett-tvsending fra studio i Pilestredet. Tema er «Sammen mot felles mål». Sendingen kan du se i opptak.

Publisert Oppdatert

OBS! Denne artikkelen er mer enn tre år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

FørFredag skal være en møteplass for ledelsen og tilsatte ved HiOA hvor målet er informasjon, dialog og debatt. Forrige gang ble alle tilsatte invitert til allmøte. Denne gangen prøvde Høgskolen i Oslo og Akershus (HiOA) ut et nytt konsept.

Det ble arrangert direktesending på hioa.no, med mulighet for å sende inn spørsmål og kommentarer både i forkant og under sendingen. FørFredag gikk av stabelen i dag, torsdag 5. september, fra klokken 14.00. 

Ansatte kunne sende inn spørsmål til gjestene før og under sendingen på hioa.no. Sendingen vil også bli lagret i opptak for de som ikke var foran en skjerm på torsdag.

«Blåruss og usynlighet»

Rektor og direktør snakket om status for fusjonen og veien videre, stikkord er: HiOA 2 år. Hvor er vi? Hvor skal viDe inviterte også professor ved Fakultet for lærerutdanning og internasjonale studier Anders Breidlid til samtale og diskusjon om den siste tids debatt om «blåruss og usynlighet». I tillegg svarte de på spørsmål fra seerne.

Prorektor Frode Eika Sandnes snakket om arbeidet med ny langtidsplan for forskning.

Direktesendingen ble produsert av Avdeling for samfunnskontakt og kommunikasjon og Medieseksjonen. Du kan se den på HiOAs hjemmesider eller her på Khrono.

Det ble åpnet for spørsmål i forkant via HiOAs nettsider.

Velkommen til vårt kommentarfelt
Logg inn med en Google-konto, eller ved å opprette en Commento-konto gjennom å trykke på Login under. (Det kan være behov for å oppdatere siden når man logger inn første gang)

Vi modererer debatten i etterkant og alle innlegg må signeres med fullt navn. Se Khronos debattregler her. God debatt!
Powered by Labrador CMS