nytt om folk

Gir seg som HR-direktør ved UiB — klar for ny direktørstilling

Siden 2016 har Sonja Dyrkorn vært HR-direktør ved Universitetet i Bergen. Nå venter nye oppgaver for 50-åringen.

Sonja Dyrkorn blir ny administrerende direktør i Sammen.

Administrerende direktør i Studentsamskipnaden Sammen på Vestlandet, Per Kristian Knutsen, går av med pensjon 31. desember.

Dagen etter overtar mangeårig HR-direktør ved UiB, Sonja Dyrkorn, stafettpinnen.

— Riktig person

— Jeg glad og stolt over tilliten jeg har fått fra styret i Sammen. Jeg ser veldig fram til å begynne som direktør i Sammen på nyåret og til å bli kjent med kollegaer og organisasjonen, uttaler Dyrkorn i en pressemelding fra Sammen.

Det er styret i Sammen som har ansatt Dyrkorn. Styreleder Amalie Lunde er svært glad for at Dyrkorn nå har takket ja til å bli studentsamskipnadens nye administrerende direktør.

— Styret er overbevist om at hun er riktig person til å lede Sammen fremover, slik at vi i fellesskap kan nå våre strategiske mål og gjøre hverdagen til studentene på Vestlandet enda bedre, sier Lunde.

Har sittet i styret

Før Dyrkorn ble HR-direktør ved UiB, hadde hun flere ulike lederjobber ved UiB. Hun har også jobbet som utdanningsdirektør og høgskoledirektør ved Høgskolen på Vestlandet (HVL).

Det hører også med til historien at Dyrkorn tidligere har vært styremedlem i Sammen.

— Sammen har en helt sentral rolle i utviklingen av studentvelferden på Vestlandet og de har nylig vedtatt en ambisiøs og fremtidsrettet strategi. Jeg gleder meg til å realisere målene i strategien sammen med styret og kollegaer i Sammen, og til å samarbeide med eksterne for å gjøre vestlandsregionen til den beste regionen å være student i, sier den kommende Sammen-direktøren.

Powered by Labrador CMS