NYTT OM FOLK

Hanne Cecilie Kavli ny daglig leder ved Fafo

Kavli overtar etter Tone Fløtten, som har vært i stillingen siden 2015. 

Hanne Cecilie Kavli, ny daglig leder ved Fafo, er allerede ansatt som forskningssjef.

— I sin begrunnelse peker styret på at Hanne Cecilie Kavli har solid erfaring som forsker og leder. Med henne får Fafo en leder med svært god kjennskap til Fafo og instituttets omland, en dyktig formidler og erfaren relasjonsbygger. Samfunnet trenger kunnskapen som utvikles ved Fafo og styret er overbevist om at Kavli, med sine strategiske evner, er den rette til å videreutvikle Fafo, sier Fafos styreleder og LO-leder Peggy Hessen Følsvik i en pressemelding. 

Kavli er i dag forskningssjef ved Fafo med innvandring og integrering som spesialområde. Tidligere har hun jobbet med en rekke temaer knyttet til velferds-, arbeidslivs- og integreringspolitikk. 

Kavli har en stor forskningsproduksjon, og hun har vært medlem i flere offentlige utvalg. Hun har sin doktorgrad i sosiologi fra Universitetet i Oslo. 

— Jeg tilnærmer meg denne oppgaven med stor respekt, samtidig som jeg gleder meg enormt til komme i gang med jobben. Fafos forskning er viktig og relevant, både for de som utformer politikk, og for de som skal omsette politikk til praksis i arbeidsliv og velferdsstat, sier Kavli. 

Nåværende daglige leder Tone Fløten er veldig glad for at det er Kavli som overtar stillingen. Fløten går tilbake til sin forskerstilling ved instituttet. 

— Tone Fløtten har vært en stor ressurs som daglig leder og hun har styrket Fafos posisjon gjennom sitt virke. Fafo ville ikke vært der instituttet er i dag uten hennes kunnskap, entusiasme og støe hånd på rattet, sier Følsvik.

Powered by Labrador CMS