Jelsness-Jørgensen tilbys stilling som rektor ved Høgskolen i Østfold

Dette ble enstemmig vedtatt på dagens styremøte.

Lars-Petter Jelsness-Jørgensen får enda en periode som rektor ved Høgskolen i Østfold.
Publisert Oppdatert

OBS! Denne artikkelen er mer enn tre år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Saken er oppdatert med kommentarer fra Jelsness-Jørgensen.

Høgskolen i Østfold skriver på sine nettsider at nåværende rektor, Lars-Petter Jelsness-Jørgensen tilbys stillingen som ansatt rektor.

Ansettelse av rektor var første sak på dagens styremøte, og saken ble behandlet bak lukkede dører. Vedtaket ble enstemmig vedtatt.

Åremålsstillingen vil vare fra 1. august 2021 til 31. juli 2025.

Høgskolen i Østfold vedtok i august i år å bytte ledermodell fra valgt rektor og styreleder, til ansatt rektor og ekstern styreleder. Høgskolen har også tidligere hatt ansatt rektor, men har hatt en periode med valgt de siste årene.

— Jeg er veldig beæret over å ha fått tillit fra styret til å fortsette som rektor i fire år til. Jeg går fra å være valgt rektor til å bli ansatt rektor. Det er en grunn til at jeg har søkt stillingen — jeg ser på denne institusjonen som ekstremt viktig for å styrke forskning og utdanning i den regionen som vi også rekrutterer fra, sier Jelsness-Jørgensen til Khrono etter styremøtet.

— Høgskolen i Østfold har betydelige ambisjoner, og jeg ser fram til å jobbe med å styrke kontakten med næringslivet og omverdenen, legger han til.

Powered by Labrador CMS