Bli med på laget? Khrono har i dag fire faste ansatte, samt en studentredaksjon av varierende størrelse. Her er noen av de daværende studentreporterne og faste på utdeling av Fagpresseprisene 2018. Foto: Audun Braastad, NTB scanpix

Søknadsfrist søndag 31.mars: Ledige stillinger i Oslo, Bergen og Brussel

Egenannonse. Khrono starter opptrappingen for å bli hele landets kunnskapsavis. Ledige stillinger med søknadsfrist 31.mars.

OBS! Denne artikkelen er mer enn tre år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Nå skjer det: Khrono skal i løpet av 2019 rekruttere flere medarbeidere for å bygge opp og utvikle hele landets kunnskapsavis. Under mottoet «Ny innsikt. Hver dag.» ser vi etter deg som vil være med å skape et lite stykke mediehistorie.

Vi lyser ut tre stillinger (klikk på lenker for utlysningstekst ):

Avisen er nå finansiert av ni ulike høgskoler og universitet: OsloMet —- storbyuniversitetet, Universitetet i Bergen, UiT Norges arktiske universitet, Universitetet i Oslo, Høgskulen på Vestlandet, Universitetet i Stavanger, Universitetet i Sørøst-Norge, Universitetet i Agder og NTNU. Nord universitet har også nylig meldt sin interesse.

Khrono vil i løpet av året ha 12-14 medarbeidere, i tillegg til flere studentreportere. Hovedbasene vil ligge i Oslo og Bergen. Kunnskapsavisen skal dekke høyere utdanning og forskning nasjonalt og internasjonalt.

Dette har skjedd:

14.desember 2018: Khronos ene-eier OsloMet vedtar en satsing på Khrono sammen med åtte andre høgskoler og universitet

26.januar 2019: Ni universiteter og høgskoler signerer avtale om finansiering av avisen

27.februar 2019: Khronos nye styre vedtar en rekrutteringsplan

4.mars 2019: Khrono flytter inn i nye lokaler i Media City Bergen og overtar også redaktøransvaret for nyhetsavisen til Universitetet i Bergen, På Høyden

Les også andre saker om Khrono:

Velkommen til vårt kommentarfelt
Logg inn med en Google-konto, eller ved å opprette en Commento-konto gjennom å trykke på Login under. (Det kan være behov for å oppdatere siden når man logger inn første gang)

Vi modererer debatten i etterkant og alle innlegg må signeres med fullt navn. Se Khronos debattregler her. God debatt!
Powered by Labrador CMS