ny jobb

Marit Sletmoen ny prorektor i Innlandet

 Marit Sletmoen er ansatt som prorektor for forskning og kunstnerisk utviklingsarbeid ved Høgskolen i Innlandet.

Professor Marit Sletmoen blir ny prorektor ved Høgskolen i Innlandet.
Professor Marit Sletmoen blir ny prorektor ved Høgskolen i Innlandet.
Publisert

Marit Sletmoen er professor i bionanoteknologi og jobber i dag som prodekan for utdanning ved Fakultet for anvendt økologi, landbruksfag og bioteknologi ved Høgskolen i Innlandet.

Hun er nå ansatt som ny prorektor for forskning og kunstnerisk utviklingsarbeid og overtar etter Arild Hovland som like før sommeren sa opp stillingen. Hovland går av med AFP og dermed måtte det en ny person inn i rektoratet til Peer Jacob Svenkerud.

Tre kvinner i rektoratet

Med ansettelsen av Sletmoen er alle de tre prorektorene kvinner. Stine Grønvold er prorektor for utdanning, mens Ine Wigernæs er prorektor for samfunnskontakt.

Det var 9 søkere til stillingen.

Marit Sletmoen har tidligere jobbet som internasjonal rådgiver i Innlandet fylkeskommune, og var i en årrekke ansatt ved to institutter ved NTNU i Trondheim.

Høgskole med ambisjoner

Sletmoen sier til Khrono at hennes motivasjon for å søke stillingen er basert på en visshet om at Høgskolen i Innlandet er inne i en periode med rask utvikling og med høye ambisjoner.

— En fortsatt styrking av forskningen og det kunstneriske utviklingsarbeidet er høyt prioritert i perioden vi går inn i, og suksess innen dette feltet vil være viktig ikke bare for høgskolen, men også for regionen. Dette er derfor et viktig og spennende arbeid som jeg ser fram til å bidra til, sier Sletmoen.

Powered by Labrador CMS