ny samarbeidsavtale

Norce skal samarbeide med forsvaret

Assisterende administrerende direktør i FFI, Jan Erik Torp og konsernsjef i NORCE, Kristin Wallevik formaliserte tettere samarbeid i en avtale denne uken.
Publisert

De to instituttene, Norce og Forsvarets forskningsinstitutt (FFI) signerte denne uken en formell samarbeidsavtale. De har jobbet samme på noen områder før, men med denne avtalen blir det et enda tettere samarbeid innen forsking og innovasjon.

— Vi ser frem til å formalisere samarbeidet med FFI. Med denne samarbeidsavtalen legges det til rette for økt samarbeid innen teknologi, kompetanse og innovasjon som svarer på Forsvarets behov, sier konsernsjef i Norce, Kristin Wallevik, til Norces hjemmesider.

Tilrettelegging for hverandre

Avtalen medfører at Norce tilrettelegger for at FFI kan unytte forskingsinfrastruktur og testarenaer for forsking, utvikling og eksperimentering. Opplyser Norce om på sine hjemmesider.

— En avtale gjør det enklere å både styrke og utvide samarbeidet slik at vi sammen kan levere enda bedre forskning, innsikt og løsninger til både Forsvaret og samfunnet for øvrig, sier assisterende administrerende direktør i FFI, Jan Erik Torp.

Informasjonsutveksling mellom ledelsene

Samarbeidsavtalen skal være med å tilrettelegge for raske beslutninger på å sette i gang aktiviteter innenfor avtalens rammer dukke opp. Det skal også være dialog og informasjonsutveksling på ledelsesnivå mellom instituttene.

Fra før av samarbeider de om utvikling av et trådløst undervanns kommunikasjonsnettverk i SFI Smart Ocean og navigasjon i droner, opplyser Norce.

Powered by Labrador CMS