null Foto: Thomas Jergel

Årets student i økonomi?

Daniel Håpnes ved HiNT er nominert til prisen Årets økonomistudent.

OBS! Denne artikkelen er mer enn tre år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Daniel Håpnes ved Høgskolen i Nord-Trøndelag (HiNT) er nominert til prisen Årets økonomistudent. Håpnes er tredjeårsstudent ved økonomi og administrasjon ved HiNT.

23 år gamle Daniel Håpnes fra Namsos har ledet linjeforeningen Liquids i flere. Håpnes har også hatt overordnet ansvar for både Karrieredagen 2014 og Næringslivsdagen, og ellers utmerket seg i flere andre sammenhenger.

Det er E24 som sammen med Nova og Universum kårer Årets student i tre kategorier: IT – teknologi – økonomi.

Juryen kårer vinneren på bakgrunn av akademiske resultater, en evnetest, nomineringstekster og referanser, og erfaring.

Dekan Joar Nyborg ved Avdeling for næring, samfunn og natur ved HiNT er stolt over økonomistudenten.

— Daniel har utmerket seg meget positivt og har gode resultater i sine studier. Engasjementet i tillegg til selve studiet har også vært sterkt, spesielt i linjeforeningen Liquids.

— I tillegg til at mye tid har gått med på studentarbeid, frivillige verv og arbeid i Sparebanken, holder Håpnes stor fremdrift i sine studier. Dette vårsemesteret tar han eksamener til 65 studiepoeng, sier Nyborg til HiNT.no.

Selve prisutdelingen finner sted i Oslo 18. juni. Uavhengig av om Håpnes går helt til topp eller ikke, har han klare mål for karrieren.

— Målet mitt er å bli konsernsjef, partner eller å starte en egen bedrift. Dette blant annet fordi jeg ikke vil ha en åtte til fire jobb, der arbeidsoppgavene er tilnærmet like år etter år, sier Daniel Håpnes.

Foto: Thomas Jergel

Velkommen til vårt kommentarfelt
Logg inn med en Google-konto, eller ved å opprette en Commento-konto gjennom å trykke på Login under. (Det kan være behov for å oppdatere siden når man logger inn første gang)

Vi modererer debatten i etterkant og alle innlegg må signeres med fullt navn. Se Khronos debattregler her. God debatt!
Powered by Labrador CMS