Landets beste fagpublikasjon p.t. og vinnere av Fagpresseprisen 2014, Khrono, søker mange nye studentreportere. Foto: Skjalg Bøhmer Vold

Khrono trenger fotografer og flere studentreportere

Lyst til å jobbe ved siden av studiene? Khronos studentredaksjon trenger flere journalister og fotografer. Søknadsfrist 20. august.

OBS! Denne artikkelen er mer enn tre år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Khrono er Høgskolen i Oslo og Akershus (HIOA)s uavhengige nettavis både for ansatte og studenter. Khrono driver kritisk og seriøs journalistikk for studenter og ansatte i universitets- og høgskolesektoren, og skal også være relevante for andre interesserte.

LES OGSÅ: Khronos formålsparagraf og redaksjonelle plattform her

Vi trenger flere flermediale studentreportere så snart som mulig. Khrono vant Fagpresseprisen i 2014 og har også vunnet flere skandinaviske designpriser. Vi har lokaler på høgskolens campus Bislet, i Pilestredet 44 og 48. Jobbingen blir lagt opp slik at du kan følge studiene.

Les også: 

Bli med på vinnerlaget! Siste frist for å søke jobb som studentreporter og fotograf i Khrono: 20.august. Løp og søk!

Karen Setten

Vi søker:

Studenter og studentreportere som ønsker å jobbe i nettavisen Khrono som flermediale journalister ved siden av studiene i studieåret 2014/2015. Vi ser etter journalistiske talenter ved alle institutter og studieretninger, og det er en stor fordel hvis du både kan skrive nettsaker, håndtere et videokamera, ta bilder og er god på sosiale medier. Har du noe journalistisk erfaring er det en fordel, men ikke noe krav.

Da vår faste fotograf skal ut i praksis høsten 2014 søker vi også fotografer som har blikk og talent for det journalistisk gode bilde på nett.

Vi tilbyr

God opplæring, coaching og oppfølging underveis fra erfarne journalister og redaktør. Et uhøytidelig redaksjonelt miljø med høye journalistiske ambisjoner, stor aldersspredning, mye erfaring – og til tider høyt tempo. Jobbingen vil bli lagt opp slik at det er mulig å studere ved siden av jobben. Vi forventer deltagelse på redaksjonsmøter en gang i uka, produksjon av minst èn sak i uka, oppmøte på seminarer og andre faglige og sosiale aktiviteter i studieåret.  

Meld din interesse så snart som mulig og senest 20. august.

Studenter fra studiested Kjeller oppfordres spesielt til å søke.

Send en kortfattet søknad med cv og referanser til redaksjonen@khrono.no så snart som mulig og senest 20.august. Skriv «søknad studentreporter» i emnefeltet.

Ønsker du å vite mer om Khrono og jobben, kontakt:

Redaktør Tove Lie, tove.lie@khrono.no – tlf: 913 22 012 eller produsent Eva Tønnessen, eva.tonnessen@khrono.no tlf: 402 10 008

Vi gleder oss til å jobbe sammen med deg.

Les også: Om Khronos redaksjonelle plattformen

NB: Khrono er et toårig prøveprosjekt. Vi evalueres i løpet av høsten og høgskolestyret skal avgjøre om avisprosjektet skal bli permanent. Vi tar forbehold om jobb etter 22.april 2015.

Velkommen til vårt kommentarfelt
Logg inn med en Google-konto, eller ved å opprette en Commento-konto gjennom å trykke på Login under. (Det kan være behov for å oppdatere siden når man logger inn første gang)

Vi modererer debatten i etterkant og alle innlegg må signeres med fullt navn. Se Khronos debattregler her. God debatt!
Powered by Labrador CMS