ekstremvær

Avlyser fysisk undervisning på grunn av snøkaos

Det blir ingen fysisk undervisning ved Universitetet i Agder torsdag og fredag på grunn av ekstremvær.

UiAs camous i Kristiansand. Bildet ble tatt 2. januar og etter det har det fortsatt å snø sammenhengende. Nå er fysisk undervisning avlyst ut uken..
Publisert Oppdatert

På et møte i strategisk kriseledelse ved Universitetet i Agder onsdag formiddag ble det bestemt at fysisk undervisning på universitets campuser i Kristiansand og Grimstad avlyses torsdag og fredag på grunn av ekstremvær.

Det er fullt snøkaos på Sørlandet, kraftig vind og svært vanskelig framkommelighet.

— Campus er ikke stengt, men på grunn av utfordringer med snørydding ved nødutganger vil vi unngå mange mennesker på campus, skriver UiA på sine nettsider.

Studenter som har undervisning disse dagene, blir kontaktet av faglærer om tilpasset opplegg.

I alt skulle 2120 studenter hatt campusundervisning i Kristiansand og Grimstad torsdag og 1647 studenter fredag, får Khrono opplyst.

— UiA vil finne løsninger for studenter som på grunn av ekstremværet ikke kan møte til obligatorisk undervisning, heter det.

Det er ikke eksamener disse dagene, bortsett fra ett muntlig forsvar av en eksamen. Dette regner man med vil ordne seg ved oppmøte eller utsettelse.

Ansatte ved UiA oppfordres til å jobbe hjemmefra ut uken, hvis de har mulighet for det.

— Vi oppfordrer sterkt til at alle som likevel må til campus, lar bilen stå hjemme, skriver UiA på nettsidene.

Endringslogg: Lagt til onsdag kl 13.50: Opplysning om eksamen og om antall studenter som skulle hatt campusundervisning torsdag og fredag.

Powered by Labrador CMS