Mikalsen ble gjenvalgt i Bergen

Håkon Randgaard Mikalsen er gjenvalgt som studentleder i Bergen.

OBS! Denne artikkelen er mer enn tre år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Mandag 29.05 var det konstituerende møte i Studentparlamentet ved Universitetet i Bergen. Der ble Håkon Randgaard Mikalsen (på bildet) fra Venstrealliansen gjenvalgt som leder. Han har vært leder det siste året, og har tidligere vært leder av Studentersamfunnet i Bergen.

— Jeg vil gjerne takke Studentparlamentet, det er selvfølgelig utrolig gøy å få tillit nok et år. Jeg  ser virkelig frem til å fortsatt kunne representere UiB sine studenter i møte med både Universitetet, kommunen og andre aktører i året som kommer, sier Mikalsen i en pressemelding.

Fire på fulltid

Resten av arbeidsutvalget består av nestleder Terje-André Kvinlaug, i tillegg til Natalie Johnsen og Stian Skarheim Magelssen. 

— Jeg er veldig fornøyd med teamet jeg tar med meg i året som kommer, og vil benytte anledningen til å takke mine avtroppende kollegaer for året som har gått, fortsetter Mikalsen.

Jobber mot Stortingsvalget

Mikalsen trekker frem arbeidet inn mot høstens Stortingsvalg, samt videre arbeid med mentorordning som de viktigste sakene i året som kommer.

— Vedtaket om faglig mentorordning fra i fjor, har vært en stor seier for hele Universitet. Oppfølging av hvordan dette implementeres frem mot 2019 vil være utrolig viktig og spennende. Vi har mulighet til å se til andre toppuniversitet nå, og det syns jeg vi burde gjøre. Jeg gleder meg til å fortsette på dette arbeidet, avslutter Mikalsen.

Foto: Daniel Rognskog

Velkommen til vårt kommentarfelt
Logg inn med en Google-konto, eller ved å opprette en Commento-konto gjennom å trykke på Login under. (Det kan være behov for å oppdatere siden når man logger inn første gang)

Vi modererer debatten i etterkant og alle innlegg må signeres med fullt navn. Se Khronos debattregler her. God debatt!
Powered by Labrador CMS