Rektor Gunnar Bovim, på Gløshaugen ved NTNU. Foto: Wanda Nathalie Nordstrøm

Moldefolk vil ha fusjon med NTNU

I Molde vil studenter og ansatte vil aller mest fusjonere med NTNU.

OBS! Denne artikkelen er mer enn tre år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

En spørreundersøkelse gjort blant ansatte og studenter ved Høgskolen i Molde avdekker at det store flertallet er positive til fusjon. NTNU og Gunnar Bovim (bildet) er den mest populære fusjonspartneren, skriver nettavisen Panorma.

Spørreundersøkelsen ble i dag presentert for høgskolestyret som er samlet til møte blant annet for å diskuterer struktursaken i Angvika i Gjemnes kommune.

Bare 17 prosent av de ansatte som svarte på spørreundersøkelsen mener at Høgskolen i Molde fortsatt bør stå alene, mens 78 prosent mener at at Høgskolen i Molde bør fusjonere om man finner en god fusjonspartner eller fordi høgskolen ikke kan stå alene. 56 prosent av de Høgskolen i Molde -ansatte svarte på spørreundersøkelsen.

57 prosent av de ansatte som svarte foretrekker NTNU som fusjonspartner, mens 14 prosent foretrekker Norges Handelshøyskole (NHH).

73 prosent av studentene er positive til fusjon. 48 prosent foretrekker NTNU som fusjonspartner, mens 27 prosent foretrekker NHH. 12 prosent av studentene på Høgskolen i Molde svarte på spørreundersøkelsen. 

Tekst: Arild Waagbø, Panorama

Kilde: Panorma. For mer tall og fakta se artikkelen der.

Foto: Wanda Nathalie Nordstrøm

Velkommen til vårt kommentarfelt
Logg inn med en Google-konto, eller ved å opprette en Commento-konto gjennom å trykke på Login under. (Det kan være behov for å oppdatere siden når man logger inn første gang)

Vi modererer debatten i etterkant og alle innlegg må signeres med fullt navn. Se Khronos debattregler her. God debatt!
Powered by Labrador CMS