Espen Løkeland-Stai forlater Dagsavisen og blir korrespondent for Khrono i Brussel. Foto: Dagsavisen

Går fra Dagsavisen til Khronos Brussel-kontor

Ny jobb. Nyhetsredaktør i Dagsavisen, Espen Løkeland-Stai, er ansatt som korrespondent på Khronos nyopprettede Brussel-kontor.

Publisert Oppdatert

OBS! Denne artikkelen er mer enn tre år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Espen Løkeland-Stai (46) går fra stilling som nyhetsredaktør i Dagsavisen og blir Khronos aller første korrespondent i Brussel.

Sammen skal vi drive nybrottsarbeid på nisje-utenriksstoff for kunnskapssektoren.

Tove Lie

Løkeland-Stai har solid redaksjonell erfaring med utenriksjournalistikk og har blant annet vært utenriksredaktør i Klassekampen. De siste fem årene har han vært ansatt som nyhetsredaktør i Dagsavisen, før det jobbet han som politisk journalist i samme avis.

— Jeg er utrolig glad for å få en redaksjonell kapasitet som Espen på Khrono-laget. Sammen skal vi drive nybrottsarbeid på nisje-utenriksstoff for kunnskapssektoren. Fra Brussel-kontoret får han en viktig og sentral rolle i redaksjonen på et av våre nye satsingsområder, sier redaktør Tove Lie.

— Det er gjort en imponerende jobb med å bygge opp Khrono til en leverandør av god journalistikk på et viktig og underdekket felt. Jeg ser fram til å være med på å utvikle utenriksjournalistikken på dette feltet, sier Espen Løkeland-Stai.

Han tiltrer stillingen i midten av september.

Velkommen til vårt kommentarfelt
Logg inn med en Google-konto, eller ved å opprette en Commento-konto gjennom å trykke på Login under. (Det kan være behov for å oppdatere siden når man logger inn første gang)

Vi modererer debatten i etterkant og alle innlegg må signeres med fullt navn. Se Khronos debattregler her. God debatt!
Powered by Labrador CMS