Prorektor ved NTNU, Bjarne Foss, prorektor ved Universitetet i Bergen, Margareth Hagen, Sintef-direktør Alexandra Bech Gjørv og Norce-direktør Elisabeth M. Støle under åpningen av det nye Brusselkontoret. Foto: Ole Marius Kvamme, UiB

Åpnet nye kontorer i Brussel

EU. NTNU, Universitetet i Bergen, Sintef og Norce åpnet fredag sine splitter nye kontorer i Brussel - som de også skal dele med Khrono.

Publisert Oppdatert

OBS! Denne artikkelen er mer enn tre år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Fredag 3. mai var det offisiell åpning av de nye kontorene some EU-delegasjonene til NTNU, Universitetet i Bergen (UiB), Sintef og Norce skal dele i Brussel.

Her skal også Khronos første utenrikskorrespondent inn i løpet av høsten.

— Universitetet i Bergen er stolte over hva vi har oppnådd gjennom Brussel-kontoret i løpet av disse tre årene. Med åpningen av det nye og flotte kontoret, viser vi at UiB har store ambisjoner når det gjelder tilstedeværelse i Europa, og når det gjelder å styrke forbindelsen mellom EU og våre internasjonale partnere og fagmiljøene hjemme i Bergen, sier prorektor ved UiB, Margareth Hagen i en pressemelding.

Se NTNUs brusselsjef Massimo Busuoli presentere de nye kontorene:Velkommen til vårt kommentarfelt
Logg inn med en Google-konto, eller ved å opprette en Commento-konto gjennom å trykke på Login under. (Det kan være behov for å oppdatere siden når man logger inn første gang)

Vi modererer debatten i etterkant og alle innlegg må signeres med fullt navn. Se Khronos debattregler her. God debatt!
Powered by Labrador CMS