rekruttering

Eks-nyhetsredaktør går til nyopprettet stilling i Khrono

Sveinung Engeland er ansatt i nyopprettet stilling som vaktsjef og reportasjeleder i Khrono.

Tidligere nyhetsredaktør i Nationen og reportasjeleder i Nynorsk Pressekontor, Sveinung Engeland, tiltrer nyopprettet stilling i Khrono etter sommerferien.
Publisert Oppdatert

Sveinung Engeland (54) går fra stilling som reportasjeleder i Nynorsk pressekontor (NPK) og til nyopprettet stilling som vaktsjef og reportasjeleder i Khrono.

Før dette var han kommunikasjonsrådgiver og prosjektleder i Kartverket og journalist i Mandag Morgen.

Engeland har også også blant annet bakgrunn som nyhetsredaktør i Nationen i samme periode som Khrono-redaktør Tove Lie den gang hun var sjefredaktør og daglig leder i samme avis.

Engeland har også nylig gitt ut bok om høydemåling og fjellenes historie.

— Jeg gleder meg veldig til å bli med på Khrono-laget. Jeg har fulgt Khrono på avstand helt fra starten for snart ti år siden, og er mektig imponert over hva de har fått til og hvilken posisjon avisa har fått. Khrono er en avis med store ambisjoner, og jeg ser fram til være med og sette viktige saker fra kunnskapssektoren høyt på dagsordenen, skape gode debatter og utvikle avisen videre, sier Engeland.

Redaktør Tove Lie i Khrono er svært fornøyd med å ha ansatt Engeland for andre gang - denne gangen i Khrono.

— Sveinung er et dedikert og seriøst nyhetsmenneske som stiller høye krav til seg selv og journalistikken, og det passer veldig godt sammen med Khronos redaksjonelle ambisjoner. I tillegg har han stor arbeidskapasitet og det kommer også godt med i en raskt voksende nisjeavis, sier Lie.

Han vil få en sentral stilling i redaksjonen som arbeidsleder i det daglige nyhetsarbeidet i avisen som operativ vaktsjef og reportasjeleder.

Powered by Labrador CMS