Solfrid Lind (til venstre) er administrerende direktør på Høyskolen Kristiania og styreleder i Fagskolen Kristiania. Aleksander Sivertsen (i midten) er campusdirektør i Bergen og styremedlem i Fagskolen Kristiania. Foto: Høyskolen Kristiania

Kristiania utvider i både Oslo og Bergen

Kristiania. Fagskolen Kristiania, som er en del av Høyskolen Kristiania, har etablert to nye campus i Oslo og Bergen.

Publisert Oppdatert

OBS! Denne artikkelen er mer enn tre år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Fagskolen Kristiania tilbyr ett og toårige fagstudier. Nå har fagskolen, som er en del av Høyskolen Kristiania, etablert nye campus i både Oslo og Bergen. Dette kommer frem i en pressemelding.

De to nye studiestedene har fått navnet Campus Spikersuppa og Campus Vågen. I Oslo tilbyr fagskolen tre nye fagskoleutdanninger; Frontend-utvikling, Music Business og Design thinking i praksis. I Bergen tilbys mellom annet utdanning i design, interiør og film.

— Fagskolen er en viktig del av vår satsning i Bergen. Arealet i campus Vågen er tilpasset fagskolestudier, sier campusdirektør Aleksander Sivertsen i pressemeldingen.

I Oslo har en designlab og teknisk utstyr fått en sentral plass i bygget, sier rektor Annelise Kiønig i pressemeldingen.

Høyskolen Kristiania har 10.000 studenter, 500 ansatte og en omsetning på drøyt 800 millioner, skriver de på egne hjemmesider.

Velkommen til vårt kommentarfelt
Logg inn med en Google-konto, eller ved å opprette en Commento-konto gjennom å trykke på Login under. (Det kan være behov for å oppdatere siden når man logger inn første gang)

Vi modererer debatten i etterkant og alle innlegg må signeres med fullt navn. Se Khronos debattregler her. God debatt!
Powered by Labrador CMS