søkerliste

Fem interne og fem eksterne søkere til toppjobb i Innlandet

Spenning rundt hvem som skal overta etter Arild Hovland som prorektor for forskning og utvikling ved Høgskolen i Innlandet (HINN).

Høgskolen i Innlandet, her under årets studiestart på Lillehammer, skal få ny prorektor for forskning. Nå er søkerlisten klar.
Publisert Oppdatert

Like før sommeren sa prorektor for forskning og utvikling ved Høgskolen i Innlandet, Arild Hovland, opp sin stilling. 

Fra 1. november går Hovland av med AFP, og dermed må det en ny person inn i rektoratet til Peer Jacob Svenkerud.

— Dette er en av de mest sentrale lederstillingene ved høgskolen. Den som ansettes får ansvar for et svært viktig fagområde på veien mot å bli universitet, uttalte rektoren i forbindelse med at stillingen ble lyst ut i slutten av juni.

Søknadsfristen utløp 15. august, og nå er søkerlisten klar.

Listen inneholder ti navn, hvorav fem allerede har sin egen profilside på Høgskolen i Innlandets hjemmesider.

De interne søkerne er prodekan for forskning ved Fakultet for lærerutdanning og pedagogikk, Susan Nacey; prodekan for utdanning ved Fakultet for anvendt økologi, landbruksfag og bioteknologi, Marit Sletmoen; instituttleder for Institutt for pedagogikk ved lærerutdanningene, Christina Niemi Mølstad; instituttleder for Institutt for kunstfag og kulturstudier, Ingeborg Lunde Vestad og forskningsleder for spill- og XR-prosjektet ved studiested Hamar, Sashidharan Komandur.

De andre fem søkerne er finansrådgiver Sarra Jahedi, strategisk rådgiver Glenn Hole, førsteamanuensis ved Universitetet i Sørøst-Norge (USN) Jan Velvin, doktorgradsstipendiat Kim Jarle Wroldsen og dekan ved avdeling for kunst og håndverk ved Kunsthøgskolen i Oslo (KHiO), Boel Christensen-Scheel.

Vedkommende som til slutt blir ansatt, blir en del av rektors ledergruppe ved HINN, og hen vil ha ansvar for å følge opp institusjonen sine forskningssatsinger, samt leder høgskolen sin forskningsavdeling og flere interne råd og utvalg, står det på HINNs hjemmeside.

Powered by Labrador CMS