rangering

Financial Times: BI blant de 50 beste i verden

Handelshøyskolen BI har et av de 50 beste masterprogrammene i finans, ifølge en rangering fra Financial Times.

Rektor på BI Inge Jan Henjesand mener rangeringen viser at BI tilbyr finansutdanning i verdensklasse..
Rektor på BI Inge Jan Henjesand mener rangeringen viser at BI tilbyr finansutdanning i verdensklasse..
Publisert

BIs masterprogram i finans er blant de 50 beste i verden og tredje best i Norden, ifølge årets «Master in finance ranking 2022.»

Det er Financial Times som står bak rangeringen.

— Dette viser at BI tilbyr finansutdanning i verdensklasse. Internasjonale rangeringer er viktige fordi de viser kvaliteten på utdanningsinstitusjonenes programmer, og brukes av både studenter, arbeidstakere og næringsliv til å sammenligne skoler og utdanning globalt, sier Inge Jan Henjesand, rektor ved Handelshøyskolen BI, i en pressemelding.

I Norden er det kun to institusjoner som slår de på finansprogram, ifølge listen. Handelshögskolan i Stockholm og Economihögskolan ved Lunds Universitet. Ingen andre norske programmer er med på listen. HEC Paris topper listen.

BIs masterprogram rangeres som nummer 48 av 55 programmer som er på listen. Rangeringen tar for seg 19 ulike indikatorer der lønn vektes tyngst med 30 prosent av den totale summen hvert program får. Programmet til BI er inne blant de 30 beste på indikatoren «verdi for pengene» og «karriereprogresjon».

Powered by Labrador CMS