Nytt om folk

Forlater Arkitektur- og design­høgskolen til fordel for OsloMet

Randi Stene tiltrer stillingen som HR-direktør 1. juni.

Randi Stene blir ny HR-direktør ved OsloMet.
Publisert Oppdatert

Siden 2019 har Randi Stene vært øverste direktør for administrasjonen ved Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo (AHO). Fra 1. juni er det OsloMet som er Stenes arbeidsgiver, etter at hun nylig ble ansatt som HR-direktør ved storbyuniversitetet.

Stene forteller til Khrono at hun gleder seg til å starte i ny jobb i juni.

— Det blir veldig spennende. Jeg har vært i sektoren lenge, og fulgt med på den spennende utviklingen som OsloMet. OsloMet har rett og slett veldig mye spennende på gang, så dette blir det gøy å være en del av, sier Stene.

31 søkere, 22 kvinner og 9 menn, prøvde seg på HR-direktørstillingen som skal fylle tomrommet etter nåværende HR-direktør Geir Haugstvedt.

Haugstvedt går av med pensjon 8. april, etter å ha vært i stillingen siden 2012.

Ikke på listen

Randi Stenes navn var ikke å se på søkerlisten som ble offentliggjort i januar, og bekrefter overfor Khrono at hun var en av de seks kvinnelige søkerne som var unntatt offentlighet og dermed konfidensielle.

— Jeg søkte en liten tid før det var offisielt at jeg skulle slutte ved AHO, og derfor ble det slik, sier Stene.

Seksjonssjef for HR-fellestjenester ved OsloMet, Inger Johanne Stantin Olafsen, skal fungere som HR-direktør ved OsloMet i perioden fra Geir Haugstveit slutter i april til Stene starter i juni.

Olsen var blant søkerne til HR-direktørstillingen, sammen med blant andre fagdirektør i Kunnskapsdepartementet, Lars Petter Wilberg Nilsen og rektor ved Rustad skole i Oslo, Heidi Kase.

— Lang erfaring

Men det var altså Randi Stene som til slutt trakk det lengste strået.

Direktør for organisasjon og infrastruktur ved OsloMet, Vigdis By Kampenes, ønsker Stene velkommen til OsloMet.

— Randi Stene har lang og relevant erfaring som leder i universitets- og høgskolesektoren, og har ledet flere store utviklings- og endringsprosjekter innenfor HR-området, uttaler Kampenes.

Randi Stene har en Master of Business Administration (MBA) i strategisk ledelse fra Norges Handelshøyskole, og har hovedfag i allmenn litteraturvitenskap fra UiO.

Endringslogg 29.april 2024 kl. 21.55: Vi kom i skade for å skrive feil navn på HR-direktøren ved OsloMet som går av med pensjon. Rett navn er Geir Haugstveit, ikke Haugstvedt. Vi beklager.  

Powered by Labrador CMS