torbjørn Røe Isaksen

Forlater politikken - nå blir han redaktør

E24 bekrefter onsdag at Torbjørn Røe Isaksen er deres nye samfunnsredaktør.

Etter å ha hatt flere ministerposter under Solberg-regjeringen, skal Torbjørn Røe Isaksen nå jobbe som journalist og samfunnsredaktør for E24.
Publisert

Den tidligere nærings-, kunnskaps- og arbeids- og sosialministeren i Erna Solbergs (H) regjering skal blant annet skrive kommentarer og analyser om norsk økonomi og næringsliv, skriver E24. Røe Isaksen har i tillegg til sin politiske karriere, tidligere jobbet som journalist, har vært fast spaltist i flere aviser og var redaktør for tidsskriftet Minerva i en periode.

Nå har han meldt seg ut av Høyre, og dette vil være første gang siden 2004 at Røe Isaksen ikke driver med politikk på heltid. Han ser nå fram til å ta del i det han kaller «landets viktigste avis for næringslivet».

– E24 har bygget seg opp til å bli landets viktigste avis for næringsliv og økonomi. Jeg gleder meg over å få være med på det laget, og særlig styrke avisens kommentarprofil, sier Røe Isaksen til E24.

E24: — Et spennende tilskudd

Ansvarlig redaktør for E24 Lars Håkon Grønning, er godt fornøyd med ansettelsen av den tidligere ministeren. Han mener den unike kunnskapen Røe Isaksen sitter med, vil bli en viktig nøkkelbrikke i hvordan de skal engasjere leserne sine framover.

– Hans brede politiske erfaring, blant annet gjennom tre ulike ministerposter, kombinert med et oppriktig samfunnsengasjement og god formidlingsevne gjør ham til et svært spennende tilskudd til E24. Jeg er overbevist om at leserne våre vil bli både inspirert, engasjert og opplyst, sier Grønning til E24.

Powered by Labrador CMS