ANsettelse

Henrik Brattli Vold blir utviklings­redaktør i Khrono

Går fra NRK til Norges ledende avis for kunnskapssektoren.

Når sommeren er over bytter Henrik Brattli Vold jobb og begynner i Khrono.
Publisert Oppdatert

I midten av september starter Henrik Brattli Vold som utviklingsredaktør i Khrono. Med kontor i Oslo får Vold overordnet ansvar for igangsetting og gjennomføring av utviklingsprosjekter og utvikling av Khronos redaksjon.

— Khrono er et sted med svært dyktige journalister, med sterke journalistiske prosjekter. Jeg kommer til en nettavis i sterk vekst, men også med et stort potensial. Jeg gleder meg til å være med på reisen, og til å videreutvikle Khrono til nye høyder, sier Vold.

LES VIDERE ETTER ANNONSEN

FÅ NYHETER PÅ MOBILEN
Last ned Khrono-appen!

Download on the App Store Tilgjengelig på Google Play

43 år gamle Vold kommer fra NRK der han i flere år har vært journalist, vaktsjef med ansvar for digital utvikling, innholdsutvikler og prosjektleder for større prosjekter.

— Jeg kommer fra en sterk evalueringskultur, og jeg ser fram til å ta i bruk noen av virkemidlene sammen med Khronos journalister. Sammen skal vi bygge for framtida.

Blir digital spydspiss

— Jeg er glad for at Henrik har takket ja til å bli en del av redaktørkollegiet i Khrono, og ser fram til å få han på plass. Han vil bli en av våre digitale spydspisser og i tillegg bidra i den strategiske og redaksjonelle videreutviklingen av avisen. Han vil styrke oss på viktige områder. Jeg gleder meg til dette, sier Khrono-redaktør Tove Lie.

Hun forteller at avisa foreløpig har en trafikkvekst på 40 prosent i år, og at ambisjonene fortsatt vil være høye.

— Khrono har mange og høye redaksjonelle ambisjoner. At vi nå er hele kunnskapssektorens nyhetsavis forplikter, og vi hviler ikke på laurbærene, sier Lie.

Powered by Labrador CMS