Har du tenkt på hva som kan komme til å skje i 2020? Da bør du prøve deg på Khronos spåkule-konkurranse. Illustrasjon: Torkjell Trædal

Hva skjer i 2020? Se inn i framtiden og bli med på Khronos spåkonkurranse!

Spåkonkurranse. Får noen ny rektor? Går Iselin Nybø av? Vil det bli servert kjøtt på julebordet til Universitetet i Bergen? Vinner ELTE-studentene ankesaken? Tror du at du allerede vet svaret på noe av dette, bør du bruke et par minutter på å spå 2020.

OBS! Denne artikkelen er mer enn tre år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

For første gang inviterer vi i Khrono leserne våre til å delta i en aldri så liten spåkonkurranse. 2019 har vært et innholdsrikt år i kunnskapssektoren, og det blir nok helt sikkert 2020 også.

Se inn i framtiden, svar ja eller nei på spørsmålene i skjemaet under og vær med i trekningen av en Khrono-sekk med spennende innhold!

Vinneren vil bli premiert, og vi tar sikte på å avsløre hvem som er leserens beste spåkvinne eller -mann på første nyttårsdag 2021. Er det flere som har like mange riktige svar, vil vi trekke en vinner.

Svarfrist: Før 2020 (senest 23.59 natt til 1. januar 2020).

NB! For mobilbrukere: For å få bla dere nedover i skjemaet må man som regel insistere litt for å få svart på spørsmålene. Det er 18 spørsmål og det skal avsluttes med at du får opp en SEND-knapp, du skal trykke på.

Ved å svare samtykker du til at Khrono lagrer dine opplysninger inntil konkurransen er gjennomført, slik at vi kan premiere vinneren. Khrono vil også kunne benytte svarene (ikke personopplysninger) til statistiske formål.

Powered by Labrador CMS