ANSA

Innstilt som ny leder av ANSA

Kommende helg er det generalforsamling i ANSA. Får valgkomiteens innstilling støtte, blir Morgan Alangeh (25) ny leder det neste året.

Morgan Alangeh kan denne helgen bli valgt til ny ANSA-president.
Publisert Oppdatert

OBS! Denne artikkelen er mer enn tre år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Nåværende ANSA-president Hanna Floods tid som leder er omme, og kommende helg skal en ny leder velges på ANSAs generalforsamling 23.-26 juli.

Det er to kandidater som stiller til valg, Morgan Alangeh og Julie Nordmo.

Fakta

Morgan Alangeh

Morgan Alangeh er 25 år og kommer fra Porsgrunn. Han avslutter nå sin mastergrad i samfunnsøkonomi og statsvitenskap ved Bocconi universitetet i Milano, og har tidligere studert samfunnsøkonomi og finans samme sted, samt med utveksling til Kina.

Det siste året har Morgan sittet i hovedstyret til ANSA, og han har også hatt verv i ANSA Italia og ANSA Milano.

Kilde: ansa.no

«Grundig kandidat»

I slutten av forrige uke ble det klart at valgkomiteen har innstilt førstnevnte. I sin innstilling skriver valgkomiteen at «engasjementet til Morgan kommer tydelig frem gjennom konkrete tanker og ideer han har for ANSA, og det merkes at han også har tidligere erfaring fra andre organisasjoner. Valgkomiteen mener at Morgans detaljrike og nøye gjennomtenkte visjoner vil styrke det organisatoriske arbeidet til ANSA i året som kommer».

«Valgkomiteen sitter igjen med et inntrykk av en grundig presidentkandidat som ønsker å stikke hodet frem, og ikke er redd for å ta beslutninger. Dette vil gagne ANSA i det politiske arbeidet i året som kommer, hvor Morgan særlig trekker frem COVID-19-situasjonen, gjeldsgrad, og mental helse», skriver valgkomiteen videre.

Skal velge flere

Det skal også velges et hovedstyre på generalforsamlingen. Styret skal bestå av både nåværende og forhenværende utenlandsstudenter. Her har valgkomiteen innstilt Caroline Taraldsen, Marco Hjorth, Sebastian Hytten, Kaja Boye Buxrud, Jørgen Clemmensen-Fløholm og Sophie Campbell som nåværende utenlandsstudenter. Kristina Enger og Arwin Khoshnewiszadeh er innstilt for gruppen «tidligere utenlandsstudenter».

Powered by Labrador CMS