Ny JOBB

Jørgen Svarstad går fra Forskerforum til Khrono

— Jeg gleder meg veldig til å være med på å sette dagsorden, sier nyansatt journalist i Khrono.

— Jeg gleder meg veldig til å være med på å sette dagsorden på et felt som er underdekket av andre redaksjoner, sier Jørgen Svarstad som er ansatt som nyhetsjeger i Khrono.
Publisert Oppdatert

Det utbrøt spontan applaus under fredagens morgenmøte i Khrono da det ble kjent at Jørgen Svarstad er ansatt som nyhetsjeger i Khrono.

Svarstad har over flere år bak seg som skole- og utdanningsjournalist i Aftenposten før han de siste fem årene har jobbet i Forskerforum, både som journalist og nettansvarlig.

– Jeg har fulgt Khrono tett siden starten, og er svært imponert over hva denne dyktige gjengen har fått til. Som fagjournalist på feltet ser jeg fram til å jobbe i en redaksjon med så store ressurser til å dykke ned i denne sektoren, sier Svarstad i en kommentar til overgangen.

Redaktør i Khrono, Tove Lie, er også svært fornøyd med ansettelsen.

— Jeg gleder meg til at vi kan samarbeide heller enn å konkurrere om nyhetene med Jørgen, sier hun og legger til:

— Journalister som virkelig kan kunnskapsfeltet og høyere utdanning vokser ikke på trær, så jeg er utrolig glad for at vi kan øke nyhetstrøkket i avisen med å få Jørgen Svarstad på laget. Han har flere års redaksjonell erfaring på feltet, så dette ser vi fram til, sier Khrono-redaktør Tove Lie

— I Khrono får jeg en mer rendyrket journalistrolle enn jeg hadde i Forskerforum. Jeg gleder meg veldig til å være med på å sette dagsorden på et felt som er underdekket av andre redaksjoner, sier Svarstad.

Jørgen Svarstad vil erstatte journalist Ragnhild Vartdal i Khronos Osloredaksjon. Vartdal begynner i E24 i løpet av våren.

Powered by Labrador CMS