Journalist Mats Arnesen (31) har jobbet i ulike medier i Bergen, samt VG, men begynner i Khronos redaksjon i Oslo denne uka. Foto: Sofie Fraser

Ny journalist i Khrono Oslo

Ny jobb. Mats Arnesen går rett fra sommervikariat i VG til fast jobb i Khronos osloredaksjon.

Publisert Oppdatert

OBS! Denne artikkelen er mer enn tre år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Mats Arnesen (30) er fast ansatt som journalist i Khrono. Han har erfaring med nett- og radiojournalistikk fra blant annet NRK, TV2 og Bergens Tidende. Han flyttet til Oslo i sommer og avsluttet nettopp et sommervikariat i VG.

Det var en lett avgjørelse å ta da jeg ble tilbudt å bli med på laget, særlig med tanke på ambisjonsnivået Khrono nå har.

Mats Arnesen

Arnesen er utdannet ved Universitetet i Bergen og har jobbet som frivillig i Bergen Student-TV og Studvest, i sistnevnte også som ansvarlig redaktør.

— Jeg jobbet i studentmediene i Bergen da Khrono ble etablert i 2013, og har fulgt avisa og utviklingen tett helt fra start. Det var derfor en lett avgjørelse å ta da jeg ble tilbudt å bli med på laget, særlig med tanke på ambisjonsnivået Khrono nå har med sin nye satsing både nasjonalt og internasjonalt, sier Arnesen, og legger til:

— Bakgrunnen min gjør at jeg har én fot plantet i studentverden, og én i «voksenverden». Jeg ser fram til å nå ut til både gamle og nye lesere med knakende god journalistikk fra begge, sier han.

Redaktør Tove Lie er glad for at Mats Arnesen takket ja til jobb i Khrono.

— Mats har en perfekt «match» med nye Khrono og jeg gleder meg til å få han med på laget som nå skal videreutvikle en solid og ledende nyhetsavis for kunnskapssektoren, sier hun.

Arnesen er på plass i Khronos redaksjon i Oslo allerede til uka.

Velkommen til vårt kommentarfelt
Logg inn med en Google-konto, eller ved å opprette en Commento-konto gjennom å trykke på Login under. (Det kan være behov for å oppdatere siden når man logger inn første gang)

Vi modererer debatten i etterkant og alle innlegg må signeres med fullt navn. Se Khronos debattregler her. God debatt!
Powered by Labrador CMS