Bildet er fra Khronos redaksjon i Oslo. Foto: Torkjell Trædal

Khrono søker prosjektleder

Egenannonse. Brenner du for å knekke koden for god og nyskapende journalistikk i kunnskapssektoren? Da kan du være Khronos nye prosjektleder for digital utvikling.

Publisert Oppdatert

OBS! Denne artikkelen er mer enn tre år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Khrono er i sterk vekst og søker etter en operativ prosjektleder for videre digital utvikling av avisen. Vi har i dag redaksjoner i Bergen, Oslo og Brussel, og har høye ambisjoner for videre redaksjonell satsing.

Khrono.no skal være førstevalget for alle som er opptatt av hva som rører seg i akademia, høyere utdanning og forskning og randsonen rundt. Seriøs, kritisk og etterrettelig journalistikk er viktig, men ikke tilstrekkelig når Khrono skal styrke posisjonen og vokse videre.

Avisen skal videreutvikles, utgangspunktet for utviklingsarbeidet er flere lesere og fornøyde brukere. Prosjektlederen vil være en viktig pådriver for all digital utvikling i avisen på ulike plattformer.

Vi søker deg som har god teknologiforståelse og er kreativ og nysgjerrig, samt oppdatert på den teknologiske utviklingen i mediebransjen. Du tenker strategisk samtidig som du kan jobbe konkret med testing og utvikling av nye innholdsprodukter. Du liker endringer, er god til å samarbeide både med utviklere og journalister, er analytisk og har stor gjennomføringskraft.

Du brenner for å knekke koden for god og nyskapende journalistikk i kunnskapssektoren.

Som prosjektleder vil du jobbe tett sammen med redaktøren og ledelsen i avisen, samt resten av redaksjonen i Khrono. En sentral oppgave er å bidra til å utvikle både journalistikken og redaksjonen til å bli mer digital.

Stillingen er en midlertidig prosjektstilling med varighet ut 2021. Tiltredelse så snart som mulig.

Dine arbeidsoppgaver vil i hovedsak være:

  • å være en aktiv pådriver for nyskapende formidling av nyheter og aktualiteter fra og for kunnskapssektoren, sammen med redaktør og den øvrige redaksjonen
  • å være bindeledd og sparringpartner mot eksterne teknologimiljøer og samarbeidspartnere
  • å styrke vår redaksjonelle satsing gjennom å utnytte flere muligheter i digital publisering
  • nyskaping og ideutvikling av nye prosjekter og digitale løsninger i Khronos nasjonale og internasjonale satsing
  • å styrke kompetanse på digital formidling for hele redaksjonen
  • Les hele utlysningen her. Her kan du også søke stillingen.
Powered by Labrador CMS