null Foto: Skjalg Bøhmer Vold

I dialog med arbeidslivet

Onsdag inviterer høgskolen arbeidslivet til dialog om læring.

OBS! Denne artikkelen er mer enn tre år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Høgskolen i Oslo og Akershus har opprettet et Program for livslang læring som en del av høgskolens strategiske satsning på et tettere samarbeid med arbeidslivet om læring.

Onsdag har høgskolen invitert representanter for offentlige etater og privat næringsliv til dialogkonferanse på Kjeller (bilde).

Høgskolen forklarers elv at formålet med Program for livslang læring er å utvikle og utrede grunnlaget for en permanent satsing på læring utenfor utdanningsinstitusjonene og i veksling mellom disse og omkringliggende arbeids- og samfunnsliv. Arbeid i Program for livslang læring skal være forskning- og utviklingsbasert og bidra med kunnskap til fornyelse i våre utdanninger og om læring i arbeidet. Overordnet mål er å bidra aktivt i utviklingen av framtidas læringsliv.

Tema for konferansen onsdag er samarbeid om læring mellom arbeidslivet og Høgskolen i Oslo og Akershus. Målgruppene er ledere og ansatte i private og offentlige virksomheter med ansvar for opplæring, organisasjonslæring og læring på arbeidsplassen, partene i arbeidslivets interesseorganisasjoner, samt ledere og ansatte ved HiOAs profesjonsutdanninger og ledere og ansatte ved HiOA med ansvar og/eller interesse for temaet.

Kilde: hioa.no

FOTO: Skjalg bøhmer Vold

Velkommen til vårt kommentarfelt
Logg inn med en Google-konto, eller ved å opprette en Commento-konto gjennom å trykke på Login under. (Det kan være behov for å oppdatere siden når man logger inn første gang)

Vi modererer debatten i etterkant og alle innlegg må signeres med fullt navn. Se Khronos debattregler her. God debatt!
Powered by Labrador CMS