Leder Pedagog-studentene

Fra 1. juli har Pedagogstudentene fått ny leder i Silje Marie Bentzen.

OBS! Denne artikkelen er mer enn tre år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

1. juli tok Silje Marie Bentzen (bildet) og Bjørn Roberg over ledelsen i Pedagogstudentene i Utdanningsforbundet. Bentzen har tatt lektorutdanning i nordisk ved Universitetet i Bergen, og Roberg har gått grunnskolelærerutdanning 1-7 ved Høgskolen i Buskerud og Vestfold.

Noen av satsningsområdene til Pedagogstudentene er å følge opp utviklingen og implementeringen av nye rammeplaner, og følge opp og være en sentral stemme ved innføringen av nasjonale deleksamener i lærerutdanningene.

— Pedagogstudentene vil tydeliggjøre studentstemmen på det utdanningspolitiske feltet, sier leder Silje Marie Bentzen, i en pressemelding. 

— Vi er skeptiske til innføring av nasjonale deleksamener i lærerutdanningene, og skal spent følge med på dette. Pedagogstudentene ser med bekymring på det manglende fokuset på den største lærerutdanningen, PPUA (Praktisk-pedagogisk utdanning for allmennfag), og vi vil den kommende perioden arbeide for at denne rammeplanen skal revideres, sier Bentzen.

Det er sjer mye på det utdanningspolitiske feltet, og nye tiltak som skal bedre kvaliteten i utdanningssektoren er mange og omfattende. Pedagogstudentene sier de ønsker å bidra med sine perspektiver inn i disse endringene. 

— Vi er eksperter på lærerutdanning, det er vi som kjenner endringer og nye tiltak på kroppen, uttaler nestleder Bjørn Roberg.

Han påpeker at Pedagogstudentene representerer alle lærerutdanningene, og tydeliggjør at Pedagogstudentene ønsker et økt fokus på alle lærerutdanninger, med spesielt fokus på barnehagelærerutdanning.

Velkommen til vårt kommentarfelt
Logg inn med en Google-konto, eller ved å opprette en Commento-konto gjennom å trykke på Login under. (Det kan være behov for å oppdatere siden når man logger inn første gang)

Vi modererer debatten i etterkant og alle innlegg må signeres med fullt navn. Se Khronos debattregler her. God debatt!
Powered by Labrador CMS