Dette er Lånekassens nye direktør Nina Schanke Funnemark (47).

Lånekassa har fått ny direktør

Direktør. Lånekassens styre har ansatt Nina Schanke Funnemark (47) som ny administrerende direktør i Lånekassen.

Publisert Oppdatert

OBS! Denne artikkelen er mer enn tre år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Nina Schanke Funnemark er 47 år og utdannet jurist ved universitetet i Oslo. Hun har de siste tre årene vært assisterende skattedirektør.

Før dette hadde hun ulike lederstillinger i skatteetaten, blant annet avdelingssjef ved Bærum likningskontor, avdelingsdirektør ved Skatt øst og regiondirektør for Skatt sør, skriver Lånekassa i en pressemelding.

Styreleder i Lånekassen, Seunn Smith-Tønnesen, er godt fornøyd med ansettelsen.

— Lånekassen gjør utdanning mulig, og vi skal ha treffsikre støtteordninger for ulike behov. Våre digitale løsninger skal være moderne og brukervennlige. Nina Schanke Funnemark har en spennende kompetanse for å videreutvikle Lånekassen på disse områdene, sier Smith-Tønnesen, i følge pressemeldingen.

— Jeg ser fram til å ta fatt på jobben som administrerende direktør for Lånekassen til høsten. Lånekassen har et viktig samfunnsoppdrag og er en organisasjon som jeg opplever har høye ambisjoner og som setter brukerne i fokus, sier Nina Schanke Funnemark.

Funnemark er ansatt i Lånekassen for en åremålsperiode på seks år. Hun tiltrer høsten 2018.

Velkommen til vårt kommentarfelt
Logg inn med en Google-konto, eller ved å opprette en Commento-konto gjennom å trykke på Login under. (Det kan være behov for å oppdatere siden når man logger inn første gang)

Vi modererer debatten i etterkant og alle innlegg må signeres med fullt navn. Se Khronos debattregler her. God debatt!
Powered by Labrador CMS