NTNU

Mark Pasquine blir ny instituttleder i Ålesund

Første august fikk NTNUs Institutt for internasjonal forretningsdrift ny instituttleder. 

Noen kommer, andre går. Hans Solli-Sæther takker av som instituttleder og Mark Pasquine er nyansatt som leder for Institutt for forretningsdrift.
Noen kommer, andre går. Hans Solli-Sæther takker av som instituttleder og Mark Pasquine (til høyre) er nyansatt som leder for Institutt for forretningsdrift ved NTNU.

Mark Pasquine avløser Hans Solli-Sæther som instituttleder ved Institutt for internasjonal forretningsdrift. Instituttet holder til ved NTNU i Ålesund. 

— Jeg er spent på å følge studentene våre fra start til eksamen og se at de utvikler ferdighetene som hjelper dem å lykkes i deres framtidige karrierer, sier den nybakte instituttlederen i ei pressemelding. 

Pasquine har en MBA fra Babson College i USA, som skal være verdens ledende MBA-program i entreprenørskap, og en PhD i markedsføring fra NHH. Han har også mange års erfaring innen markedskommunikasjon og reklame som kundeansvarlig i store USA-baserte firmaer, står det i pressemeldinga. 

— Mark har lang erfaring med undervisning og studieprogramledelse fra NTNU. Han kjenner således våre bachelor- og masterprogrammer svært godt, og vil bidra til kontinuerlig forbedring av studieprogram og læringsmiljø. Med sin internasjonale bakgrunn vil han styrke instituttets satsing på internasjonalisering, sier Hans Solli-Sæther, som nå altså har sluttet som instituttleder. 

Mark Pasquine ser også ut til å være godt likt blant studentene. I 2020 vant han studentenes studiepris som den beste underviseren ved NTNU i Ålesund. 

Powered by Labrador CMS