Hilde Torvanger er ny kommunikasjons- og markedsdirektør ved NMBU. Foto: NMBU

Ny kommunikasjons- og markeds­direktør ved NMBU

Folk. Startet 1. januar.

Publisert Oppdatert

OBS! Denne artikkelen er mer enn tre år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Hilde Torvanger startet som kommunikasjons- og markedsdirektør ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet (NMBU) 1. januar. Torvanger kommer fra lignende stilling i Kreftforeningen.

— For det første er det en spennende stilling. Det er klart at i disse tider, med bærekraft på agendaen, så er det spennende å begynne på et universitet som vil ta en lederposisjon når det gjelder bærekraft, sier Torvanger til Khrono.

Det er klart at i disse tider, med bærekraft på agendaen, så er det spennende å begynne på et universitet som vil ta en lederposisjon når det gjelder bærekraft.

Hilde Torvanger

Hun sier hun også ser fram til å lede den avdelinga som får fram den gode forskningen hun mener forskere og studenter ved NMBU gjør.

— Du er kommunikasjons- og markedsdirektør. Kan du si litt mer om den kombinasjonen?

— Innen markedsarbeidet har vi ansvar for merkevarebyggingen av NMBU. Det handler om å øke kjennskapen til universitetet, og om å øke innsikten i og forståelsen om hva vi kan tilby studentene. Kommunikasjonsarbeidet handler mer om den typiske forskningsformidlingen, pressearbeid og oppfølging av media, forklarer Torvanger.

Torvanger har også hatt direktørstillinger i en rekke andre kjente norske selskap, som blant ennet Orkla, Schibsted, Aftenposten og Tine.

Powered by Labrador CMS