Ny jobb

Ny redaksjonssjef i Khrono

David Stenerud (47) blir redaksjonssjef og en del av ledergruppen i avisen.

David Stenerud går fra nyhetssjef i ABC Nyheter til redaksjonssjef i Khrono.
David Stenerud går fra nyhetssjef i ABC Nyheter til redaksjonssjef i Khrono.

OBS! Denne artikkelen er mer enn tre år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

David Stenerud (47), går fra stillingen som nyhetssjef i ABC Nyheter til nyopprettet stilling som redaksjonssjef i Khrono, med arbeidssted i Oslo.

— Jeg er imponert over posisjonen Khrono har greid å skaffe seg i løpet av få år, over kvaliteten på journalistikken og evnen til å sette dagsorden, sier Stenerud.

Han har bred erfaring som redaktør og redaksjonell leder fra blant annet Aller, Egmont, Dagsavisen og nå sist, ABC Nyheter. Han har også bakgrunn som debattmedarbeider i NRK og som journalist i blant annet Dagbladet, Norwatch, Nettavisen og Vårt Land.

— Jeg gleder meg til å jobbe i en kunnskapstung redaksjon av svært dyktige medarbeidere. Og så er min ambisjon at jeg kan bidra til at den gode utviklingen og veksten i avisen fortsetter, sier han.

Redaktør Tove Lie er også fornøyd med å ha fått hele ledergruppen i avisen på plass. Tredje medlem i ledergruppen er redaksjonssjef i Bergen, Ragnhild Bjørge. Hun kom fra NRK til Khrono i august i fjor.

— Jeg er utrolig glad for få med David på Khrono-laget og inn i ledergruppa i avisen. Han har solid erfaring fra journalistisk jobbing, nyhetsledelse og redaksjonell utvikling fra flere ulike medier, som vi garantert har noe å lære av, sier redaktør Tove Lie, og legger til:

— Khrono har høye ambisjoner om å vokse videre og bli enda mer synlig i den daglige samfunnsdebatten. Her får David en viktig rolle, sier hun.

Stenerud tiltrer i stillingen 1. september.

Powered by Labrador CMS