universitetet i sørøst-norge

Ny toppdirektør ved Sørøst-Norge

Intern direktør nådde opp da Universitetet i Sørøst-Norge tirsdag ansatte ny toppdirektør.

Ny toppdirektør ved universitetet i Sørøs-Norge, Per Eirik Lund.
Publisert

Styret ved Universitetet i Sørøst-Norge (USN) ansatte tirsdag 8. mars ny toppdirektør, med tittel direktør for administrative tjenester.

Valget falt på Per Eirik Lund. Lund har tidligere vært fakultetsdirektør og personaldirektør ved Høgskolen i Vestfold og er i dag leder for rektors stab ved USN.

Lund hadde 26 konkurrenter, også flere interne.

Rektor fornøyd

Rektor Petter Aasen sier om ansettelsen:

— Det var mange velkvalifiserte søkere til stillingen. Lund har en bred erfaring fra sektoren og solid administrativ erfaring, skriver Aasen i en sms til Khrono.

Rektor legger til:

— Jeg er helt sikker på at han vil fylle den nyopprettede stillingen på en utmerket måte. USN har enhetlig ledelse. Det betyr at stillingen rapporterer til rektor. Jeg ser fram til å samarbeide med ham i den videre utvikling av de administratve fellestjenestene.

— Styrke støtte til kjernevirksomhet

— Gratulrerer med ny jobb, Per Eirik Lund.

— Tusen takk.

— Hva blir det viktigste for deg å starte opp med som ny toppdirektør?

— Det viktigste i tiden som kommer er å samle administrasjonen i arbeidet med å styrke støtten til den faglige kjernevirksomheten. Styret har opprettet denne stillingen både for å styrke administrativ støtte til kjerneaktivitetene, men også for å frigjøre ledelseskapasitet til faglig-strategisk ledelse ved USN. Hvis du ønsker mer utfyllende svar er det bare å ta kontakt, er Lund første raske svar etter at han i dag ble ansatt.

Powered by Labrador CMS