søkerliste

Seks vil bli prorektor ved OsloMet

Det er seks søkere til stillingen som prorektor for utdanning ved OsloMet. Silje Fekjær som fungerer i stillingen er en av dem.

Silje Fekjær har søkt stillingen som hun fungerer i, som prorektor for utdanning ved OsloMet.
Publisert Oppdatert

Stillingen som prorektor for utdanning ved OsloMet ble ledig etter at Nina Waaler sluttet i sommer for å bli tilsynsdirektør i Nokut.

OsloMets plan er å få ansatt ny prorektor i februar. Silje Fekjær har fungert i stillingen siden i sommer, og hun fungerte også i noen måneder som prorektor da Waaler steppet inn som rektor etter at Curt Rice sluttet sommeren 2021. Hun har vært professor ved Senter for profesjonsstudier ved OsloMet siden 2015.

Instituttleder Laurence Habib søker prorektorstillingen.

Nå er Fekjær en av seks søkere til stillingen. Av disse er det fire kvinner og to menn og en av kvinnene har fått holde sitt navn utenfor offentligheten.

Førsteamanuensis ved Høyskolen Kristiania, Sander Sværi er en av søkerne. Han har vært prorektor ved Kristiania siden 2014 og var før det prorektor på Markedshøyskolen.

Instituttleder og professor Laurence Habib ved Institutt for informasjonsteknologi ved OsloMet står også på søkerlisten. Hun har hatt stillingen som instituttleder siden 2011

Professor Milada Cvancarova Småstuen

En annen intern søker er Milada Cvancarova Småstuen. Hun er professor ved Instotutt for sykepleie og helsefremmende arbeid ved Fakultet for helsevitenskap på OsloMet.

Lars Gunnar Lundsted i Helsingfors, med tittel äldre rådgivare søker også.

Et innstillingsutvalg under ledelse av rektor Chrsiten Krogh skal nå vurdere søkerne og fremme innstilling til styret. Innstillingsutvalget vil få bistand av rekrutteringsbyrået Jefferson Wells, heter det.

Dette er søkerlisten

  • Milada Cvancarova Småstuen (49), professor OsloMet
  • Silje Fekjær (48, fungerende prorektor for utdanning OsloMet
  • Laurence Habib (51), instituttleder OsloMet
  • Lars Gunnar Lundsten (60), rådgiver Universitetet i Helsinki
  • Konfidensiell — kvinne
  • Sander Sværi (47), førsteamanuensis Høyskolen Kristiania

Endringslogg: Vi skrev at Sander Sværi er prorektor for utdanning ved Kristiania. Det riktige er at han gikk av fra denne stillingen i sommer. Han er nå førsteamanuensis samme sted.

Sander Sværi ved Høyskolen Kristiania er en av søkerne.
Powered by Labrador CMS