Rektor Gunnar Bovim, på Gløshaugen ved NTNU. Foto: Wanda Nathalie Nordstrøm

Bovim med nytt styrelederverv

NTNU-rektor Gunnar Bovim blir ny styreleder på Oslo universitetssykehus.

OBS! Denne artikkelen er mer enn tre år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Oslo universitetssykehus får ny styreleder fra og med fredag 18.november: NTNU-rektor Gunnar Bovim. 

– Jeg ser fram til å bli kjent med landets største sykehus, med et svært kompetent fagmiljø. Jeg håper at jeg som styreleder kan bidra til et stadig bedre Oslo universitetssykehus (OUS), med høy kvalitet i pasientbehandling, forskning, utdanning og opplæring av pasienter og pårørende. Kanskje kan jeg også bidra til et enda bedre samarbeid mellom universitet og sykehus i landet, sier Gunnar Bovim, ifølge en pressemelding lagt ut på NTNUs hjemmeside.

– Med Bovim på plass, har Oslo universitetssykehus fått en styreleder med bred faglig bakgrunn og lang ledererfaring. Jeg er svært glad for at vi har fått på plass Gunnar Bovim til dette viktige styreledervervet, sier styreleder Ann-Kristin Olsen i Helse Sør-Øst RHF, i pressmeldingen. 

Gunnar Bovim overtar etter Stener Kvinnsland. Bovim er nylig ansatt i en ny fireårsperiode som rektor ved NTNU. Han har tidligere vært leder for blant annet St. Olavs hospital, Universitetssykehuset i Trondheim  og Helse Midt-Norge RHF. Bovim er lege og spesialist i nevrologi, samt professor i nevrologi.

Bovim tiltrer som styreleder etter foretaksmøte fredag 18.november og er oppnevnt fram til februar 2018.

(Foto: Wanda Nathalie Nordstrøm)

 

Velkommen til vårt kommentarfelt
Logg inn med en Google-konto, eller ved å opprette en Commento-konto gjennom å trykke på Login under. (Det kan være behov for å oppdatere siden når man logger inn første gang)

Vi modererer debatten i etterkant og alle innlegg må signeres med fullt navn. Se Khronos debattregler her. God debatt!
Powered by Labrador CMS