ansettelse

Vult von Steyern overtar som direktør etter Dahl

Nordisk institutt for odontologiske materialer (NIOM) får ny sjef når professor Jon Einar Dahl trer av etter 12 år.

Per Vult von Steyern (til venstre) etterfølger Jon Einar Dahl som administrerende direktør for NIOM.

Per Vult von Steyern (62) etterfølger Jon Einar Dahl (71) som administrerende direktør for Nordisk institutt for odontologiske materialer (NIOM).

Det fremkommer i en pressemelding fra instituttet.

Vult von Steyern, som i dag er professor, emneansvarlig og forsker innenfor oral protetikk ved Malmø universitet, overtar stafettpinnen fra Dahl i løpet av mai måned.

Fakta

Nordisk institutt for odontologiske materialer

  • NIOM er et nordisk samarbeidsorgan innen tannhelsefeltet som eies av NORCE og Helse- og omsorgsdepartementet. Instituttet holder til på Ullevål i Oslo.
  • Hovedaktiviteten til NIOM er materialforskning og testing innen odontologien.
  • Instituttet har rollen som nordisk kompetansesenter for dentale materialer, og jobber strategisk med forskningssamarbeid på tvers av landegrensene.

    Kilde: NIOM

Den avtroppende direktøren er fornøyd med at det er nettopp Vult van Steyern som erstatter ham. forskningsareaen.

— Jeg kjenner Per som en dyktig forsker med lang erfaring i å lede komplekse organisasjoner. Han har et stort nettverk, og vil være en ressurs i arbeidet for å øke samarbeidet i Norden, og med relevante deler av NORCE. Jeg er overbevist om at Per vil gjøre en god jobb for NIOM, uttaler Dahl.

Mannen som overtar skryter uhemmet av sin kommende arbeidsgiver.

— Det er en fantastisk fin virksomhet, med en utrolig arv og kompetente medarbeidere. Det er et sted som nyter betydelig anseelse, og som har en viktig funksjon for pasienter, tannhelsepersonell og myndigheter.

Powered by Labrador CMS