Årets student på OsloMet: Line Bakåsmoen sammen med juryleder prorektor for utdanning, Nina Waaler. Foto: Runhild Heggem

Årets student på OsloMet

Studiestart. Line Bakåsmoen er student på tannteknikerutdanningen på OsloMet. Ved årets studiestart ble hun også annonsert som årets student på universitetet.

Publisert

OBS! Denne artikkelen er mer enn tre år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Prisen Årets student deles ut til en student som har utmerket seg med sin innsats for studie- og læringsmiljøet på OsloMet, og som et forbilde for andre studenter.

Juryen ble ledet av prorektor Nina Waaler og besto i tillegg av styremedlemmene Ingvild Straume og Bjørn Smestad og Bjørn Harald Hegreberg Garborg fra Studentparlamentet. 28 studenter var nominert til prisen Årets student 2019. Juryen valgte ut fem finalister.

Les også: Årets student i 2018

Fakta

Finalistene årets student på OsloMet

Vinner

  • Line Bakåsmoen, HV, Tannteknikerutdanning

I tillegg

  • Merete Stene Law, TKD, Bygg og energiteknikk
  • Karl Oskar Peter Sederholm, LUI, Grunnskolelærerutdanning
  • Siham Sidali, TKD, Dataingeniør
  • ·Dennis Widlic, TKD, Produktdesign

Stort faglig engasjement

Dette sier juryen om årets vinner Line Bakåsmoen, student på tannteknikerutdanningen, fakultet for helsefag:

«Line beskrives som en energisk, inkluderende og positiv student som gjør en flott innsats for studie- og læringsmiljøet. Hun viser stort faglig engasjement og vilje til å påta seg ulike tillitsverv som klassens tillitsvalgt og studentrepresentant i RETHOS arbeidsgruppe, høringsgruppe med videre. Line har bidratt som fadder og er involvert i studiekvalitetsarbeid gjennom RETHOS-gruppa og aktiv deltakelse i studentevalueringer, i tillegg bidrar hun med gode innspill til studieleder og lærerkollegiet forøvrig.»

I tillegg skriver juryen:

«I tillegg til å være en aktiv og tilstedeværende student bidrar hun til studentmiljøet i student-håndballaget der hun både er trener og spiller. Hennes innsats for å skape et inkluderende læringsmiljø i kullet sitt er av stor betydning. Hun er fadder for 4 utvekslingsstudenter og skal selv på utveksling til høsten. »

Prisen ble delt ut på studiestart arrangementet som OsloMet hadde på St. Hanshaugen tirsdag 13. august.

Mange år på rad

OsloMet og daværende Høgskolen i Oslo og Akershus har delt ut pris til årets student mage år på rad. Her er de tidligere vinnerne:

2018: Årets student på OsloMet, Sunniva Myhrene Bråten

2017: Årets student på HiOA, Gitte Marie Heggheim

2016: Årets student 2016, Iselin Dagsdotter Sæterdal

2015: Årets student 2015, Einar Belck-Olsen

Velkommen til vårt kommentarfelt
Logg inn med en Google-konto, eller ved å opprette en Commento-konto gjennom å trykke på Login under. (Det kan være behov for å oppdatere siden når man logger inn første gang)

Vi modererer debatten i etterkant og alle innlegg må signeres med fullt navn. Se Khronos debattregler her. God debatt!
Powered by Labrador CMS