ansettelser

Disse er ansatt som dekaner i Innlandet

Per Morten Fredriksen og Morten Ørbeck er ansatt som dekaner ved Høgskolen i Innlandet.

Professor ved Høyskolen Kristiania, Per Morten Fredriksen (t.v.), blir ny dekan ved Høgskolen i Innlandet. Morten Ørbeck får forlenget sitt åremål med fire nye år.
Publisert

Det har styret ved høgskolen besluttet i sitt styremøte fredag.

LES VIDERE ETTER ANNONSEN

FÅ NYHETER PÅ MOBILEN
Last ned Khrono-appen!

Download on the App Store Tilgjengelig på Google Play

— De to som er ansatt har begge en bakgrunn som gjør dem godt kvalifiserte til stillingene. De var de sterkeste kandidatene blant mange kvalifiserte søkere, sier styreleder ved høgskolen, Maren Kyllingstad, i en pressemelding.

Hele 27 personer søkte på til sammen fire utlyste dekanstillinger ved høgskolen tidligere i høst.

Lang fartstid

Morten Ørbeck (61) er allerede dekan ved Fakultet for lærerutdanning og pedagogikk, og får nå tilbud om ansettelse i en ny åremålsperiode på fire år.

Han er førstelektor og utdannet innen sosialøkonomi ved Universitetet i Oslo.

Ved Fakultet for helse- og sosialvitenskap er Per Morten Fredriksen (56) ansatt og tilbys stilling som ny dekan.

Han er professor med doktorgrad fra Norges Idrettshøgskole, og kommer fra stillingen som professor og forskningsansvarlig ved Høyskolen Kristiania hvor han har jobbet i ti år.

— Solid kompetanse

— De nyansatte dekanene har begge solid kompetanse innen de fagområdene de får ansvar for, og betydelig ledererfaring. Jeg ønsker dem velkommen og er sikker på at de vil bidra sterkt til høgskolens videre utvikling, sier rektor Peer Jacob Svenkerud i pressemeldingen.

Høgskolestyret skal etter planen tilsette dekaner ved Den norske filmskolen og Fakultet for audiovisuelle medier og kreativ teknologi i sitt møte i november, går det frem av meldingen.

Tre stillinger som prorektorer for forskning og utvikling, utdanning og samfunnskontakt er også lyst ledige ved høgskolen. Søknadsfristen er den 19. oktober.

Powered by Labrador CMS