tiltrer 1. august

Else Berit Skagen blir ny rektor ved DMMH

Etter syv år som rektor ved Dronning Mauds Minne Høgskole for barnehagelærerutdanning, gir nåværende rektor Hans-Jørgen Leksen stafettpinnen videre i sommer. Fra 1. august heter rektoren ved DMMH Else Berit Skagen.

Else Berit Skagen blir ny rektor ved Dronning Mauds Minne Høgskole for barnehagelærerutdanning.
Publisert

OBS! Denne artikkelen er mer enn tre år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Else Berit Skagen er 51 år, bosatt i Trondheim og kommer fra stillingen som instituttleder ved Institutt for biologi på NTNU, der hun har vært leder siden 2013.

— Det er med fryd, ikke skrekk blandet fryd, men med en god dose ydmykhet og fryd jeg har takket ja til jobben som rektor ved DMMH, sier Skagen i en pressemelding fra DMMH.

Det skal være givende og godt å arbeide på DMMH. Vår kunnskap og kompetanse skal være tilgjengelig, etterspurt og brukt i samfunnet, sier Skagen

Else Berit Skagen
Rektor ved DMMH fra 1. august

51-åringen har bred erfaring som leder i sektor for høyere utdanning og fra 2010 til 2013 var hun prorektor for forskning ved DMMH. Nå gleder hun seg til å komme tilbake.

Jeg ser frem til å treffe gode kolleger igjen, bli kjent med de som er nye for meg, og jeg gleder meg til å ta fatt på mange spennende oppgaver. Jeg opplever det som et privilegium å få mulighet til å jobbe sammen med de ansatte for at barn skal få en så god oppvekst som mulig, sier Skagen.

Hun tar over stafettpinnen etter Hans-Jørgen Leksen, som gir seg etter syv år som rektor.

— Det skal være givende og godt å arbeide på DMMH, vi skal være attraktive for studenter og utdanningen og forskningen vår skal være den beste, og vår kunnskap og kompetanse skal være tilgjengelig, etterspurt og brukt i samfunnet, sier Skagen, og fortsetter:

— Ingen rektor vil få til dette, det er DMMH som får til dette – alle som jobber her. Jeg håper jeg kan bidra til å bevare det som er bra, fremme videreutvikling og gjøre det lettere å lykkes i arbeidet. Det er med fryd, ikke skrekkblandet fryd, men med en god dose ydmykhet og fryd jeg har takket ja til jobben som DMMH-rektor.

Powered by Labrador CMS