Masterkandidat i økonomi og administrasjon ble årets student på Høgskolen i Oslo og Akershus. Og navnet er: Gitte Marie Heggheim. Foto: Ketil Blom Haugstulen

Årets student på HiOA

Gitte Marie Heggheim er årets student på Høgskolen i Oslo og Akershus. Hun ble ropt opp foran 5000 ferske studenter ved seremonien for studiestart på St. Hanshaugen.

Publisert Oppdatert

OBS! Denne artikkelen er mer enn tre år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Gitte Marie Heggheim er masterstudent på økonomi og administrasjon, på Fakultet for samfunnsfag på Høgskolen i Oslo og Akershus.

Da Heggheim ble nominert ble det skrevet om henne:

«Gitte er nominert fordi hun utmerker seg som en inkluderende student. Hun har et engasjement for internasjonale studenter, er aktiv i studiets linjeforening med både sosial og faglig aktivitet. Hun beskrives som faglig dyktig med et godt øye for studiets arbeidslivsrelevans.»

Hun ble nominert sammen med fire andre.

Les også: Her er de fem nominerte til Årets student ved HiOA

— Kjempestolt

Khrono snakker med Heggheim rett etter at hun hadde mottatt prisen på den store studiestart-festen for nye studenter på HiOA på St. Hanshaugen.

— Dette er kjempestort, nesten litt overveldende, sier Heggheim.

Hun var ferdig med sine masterstudier i våres og to dager etter at hun hadde levert sin master i økonomi og administrasjon hadde hun fått seg jobb.

— Jeg gikk de tre første årene i Trondheim. På økonomi og administrasjon på HiOA var det mange fantastiske medstudenter og ansatte. De ansatte utmerket seg med å lytte til studentene, og vi utviklet sammen et svært godt læringsmiljø, forteller Heggheim.

— Viser bredt engasjement

Juryen var veldig fornøyd med årets finalister. Prorektor Nina waaler somd elte ut prisen trakk blant annet fram:

— Årets student på HiOA er uten tvil en god kandidat for denne prisen. Juryen fremhever at vedkommende oppfyller tildelingskriteriene på en meget god måte. Dette er en person som viser et bredt og variert engasjement innenfor flere av områdene HiOA er opptatt av å forbedre. Studenter som dette er svært viktige bidragsytere til å gjøre HiOA til et bedre sted å være for mange.

— Inkluderende miljø

Waaler fortsatte å rose Heggheims engasjement, men minnet også om at man hadde hatt fire andre svært gode kandidater.

— Årets student har jobbet for et inkluderende læringsmiljø på studiet sitt, ved å legge opp til kreative aktiviteter - uten drikkepress. Juryen berømmer også måten denne personen har jobbet for inkludering av utvekslingsstudenter og en bedre studiestart for masterutdanningen generelt. Prisvinneren har et våkent øye for studiets næringslivsrelevans og har lagt vekt på dette gjennom studiet. I tillegg har hun vært aktiv i Linjeforeningen og bidratt til en bredere og tydeligere forening. Nominasjonen fremhever at dette er en engasjert og faglig sterk student med kontroll og god oversikt. Årets student på HiOA oppfyller HiOAs verdier, mangfold, nyskaping og læring på en flott måte i praksis, begrunner årets jury, ledet av prorektor for utdanning, Nina Waaler.

Velkommen til vårt kommentarfelt
Logg inn med en Google-konto, eller ved å opprette en Commento-konto gjennom å trykke på Login under. (Det kan være behov for å oppdatere siden når man logger inn første gang)

Vi modererer debatten i etterkant og alle innlegg må signeres med fullt navn. Se Khronos debattregler her. God debatt!
Powered by Labrador CMS