Høgskolestyret sa nei til anken fra Islam Net og lokal lønnspott

Dagens styremøte ved høgskolen avviste anken fra Islam Net om å bli studentforening. Styret sa også nei til lokal lønnspott i år. Se direkte-rapporteringen fra styremøtet i lenken under.

Publisert Oppdatert

OBS! Denne artikkelen er mer enn tre år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Khrono var til stede på høgskolestyrets møte i dag, tirsdag. En av sakene på dagsorden er Islam Nets anke på avslaget om å bli godkjent som studentforening. Høgskolestyret sluttet seg enstemming til innstillingen fra administrasjonen. Anken ble ikke tatt til følge.

Første sak på møtet er en omfattende sak om «Status og videre planer for arbeidet med strategiske tiltak». Styret sluttet seg enstemmig til innstillingen.

Det blir også orienteringssaker med departementets tilbakemelding til Høgskolen i Oslo og Akershus (HiOA) på etatstyring, og presentasjon av opptakstall.

Et brev fra sju av høgskolens fagforeninger der de ber om 12 millioner i en pott for lokale lønnsforhandlinger ble også behandlet. Saken skapte debatt (se referat under), men høgskolestyret sluttet seg til administrasjonens innstilling mot en stemme. I likhet med de fleste andre høgskoler og universitet blir det ikke lokale lønnsforhandlinger på HiOA i år.

Tove Lie rapporterte. Dagsorden for møtet finner du her.

Velkommen til vårt kommentarfelt
Logg inn med en Google-konto, eller ved å opprette en Commento-konto gjennom å trykke på Login under. (Det kan være behov for å oppdatere siden når man logger inn første gang)

Vi modererer debatten i etterkant og alle innlegg må signeres med fullt navn. Se Khronos debattregler her. God debatt!
Powered by Labrador CMS