Høyskolen Kristiania går med planer om å bli landets første private universitet. Nå får medieprofessor og rektor Arne Krumsvik, medieprofessor Jens Barland med på laget.

Barland fra NTNU til Kristiania

Ny jobb. Førsteamanuensis Jens Barland ved NTNU går til ny jobb på Høyskolen Kristiania.

Publisert Oppdatert

OBS! Denne artikkelen er mer enn tre år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Jens Barland. Foto: NTNU

Jens Barland er førstemanuensis i medieledelse og innovasjon ved NTNU, men fra høsten 2019 er han å finne i en tilsvarende stilling ved Institutt for markedsføring, økonomi og innovasjon ved Høyskolen Kristiania, skriver Universitetsavisa.

— Jeg får jobbe videre med faget mitt og det jeg brenner for, samtidig som jeg blir med i et team som skal utvikle Norges første private universitet. I den jobben er det en fordel med alle erfaringene fra NTNU og den fusjonen vi har vært gjennom, sier Barland til avisa.

Lang mediekarriere

Barland har tidligere vært sjefredaktør og administrerende direktør i Stavanger Aftenblad og har også hatt lederstillinger i Aftenposten og Dagbladet.

Han tok doktorgraden ved Universitetet i Oslo i 2012 på en avhandling med tittelen «Journalistikk for markedet. Redaksjonell produktutvikling i VG og Aftonbladet på papir og nett 1995-2010». I 2013 begynte han som førsteamanuensis ved Høgskolen i Gjøvik, nå NTNU.

Barland er leder av redaksjonsrådet i NTNU-eide Universitetsavisa.

Velkommen til vårt kommentarfelt
Logg inn med en Google-konto, eller ved å opprette en Commento-konto gjennom å trykke på Login under. (Det kan være behov for å oppdatere siden når man logger inn første gang)

Vi modererer debatten i etterkant og alle innlegg må signeres med fullt navn. Se Khronos debattregler her. God debatt!
Powered by Labrador CMS