Petter i Hollywood: Hver tirsdag blogger Petter Egge for Khrono, fra sin tilværelse som skuespillerstudent i Hollywood. Foto: Petter Egge

Khrono-blogger live på stort amerikansk talk-show

Khrono-blogger Petter Egge ble denne uka 1000 dollar rikere - direkte på det amerikanske «The Ellen Show».

Publisert Oppdatert

OBS! Denne artikkelen er mer enn tre år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Petter Egge er studenten bak Khronos studentblogg fra Hollywood, Life 2.0. Denne uka hjalp han en forkommen tryllekunstner på gata i Los Angeles og plutselig var satt i på direktesending til talkshowdronningen Ellen DeGeneres og fikk 1000 dollar av henne.

LES OGSÅ: Petters blogg fra studentlivet i Hollywood

(Fra The Ellen Shows instagram-profil, bilde av Petter og Ellen har 128.000 likes.)

På vei hjem fra skole

— Dette høres jo ganske vilt ut, Petter, hva skjedde?

— Jeg gikk hjemover fra skolen, hadde nettopp hatt yoga- og skuespillundervisning, og omtrent midtveis ser jeg en tryllekunstner med masse utstyr strødd utover gata. Ærlig talt er det så mange underholdningsfolk og folk i kostymer overalt her i LA at jeg faktisk ikke synes situasjonen var spesielt rar, men uansett synes jeg da mannen burde få litt hjelp. Så vi plukket opp greiene sammen, og han spurte meg diverse mer og mer merkelige spørsmål, og etter hvert begynte jeg å ane at det var ugler i mosen, forteller Petter Egge til Khrono, og fortsetter:

— Så peker han på en svart bil med sotete vinduer og ber meg bli med ham på The Ellen Show. Først var jeg svært skeptisk, jeg spurte til og med en politimann i nærheten om han visste noe om dette – og han garanterte meg at de faktisk var fra The Ellen Show.

— Så jeg tenkte at på dette punktet i livet har jeg faktisk ingenting å tape, og noen ganger i livet må man ta en sjanse. Bilen råkjørte gjennom gatene til Warner Bros studios, men kom ikke inn hovedinnkjørselen pga for mye trafikk, snudde og kjørte mot en bakdør – da ble jeg faktisk for alvor i tvil. Men så plutselig hiver de meg ut av bilen, ber meg løpe etter tryllekunstneren gjennom diverse dører og inn i et svært backstage, en dame hiver en dæsj sminke i trynet på meg og plutselig åpner hele veggen seg foran meg og jeg står midt blant et svært kamera-crew, et svært publikum og Ellen Degeneres sitter i stolen noen meter foran meg, sier Egge.

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

 

(Video fra innslaget i The Ellen Show)

Fikk 1000 dollar

Vel plassert i sofaen får Petter Egge overraskelse nummer to:

— Jeg vet at det er vanskelig å være skuespiller før du får din første rolle, og fordi du stoppet og hjalp da ingen andre gjorde det skal jeg gi deg 500 dollar, sa Ellen DeGeneres.

Petter responderte med tre ganger «Tuller du?» og det falt tydeligvis i smak hos Degeneres.

— For at du svarte slik og for at du er en bra fyr, så skal jeg gi deg 500 til, sa hun, før hun loset Petter ut av studioet.

SE OGSÅ: Innslaget på The Ellen Show

Klippet er blitt svært populært i sosiale medier og er likt på instagram av langt over hundre tusen.

— Hva tenkte du da du plutselig satt live i studio?

— Jeg tenkte at dette var jo sabla gøy, artig å hilse på Ellen a gitt! Samtidig hadde jeg en følelse av at dette ikke var virkelig, jeg lurte ærlig talt på om det var en slags drøm, fordi det var faktisk for godt til å være sant. Jeg har vært så bekymret hver eneste dag for økonomien her borte, at jeg har bedt om et mirakel i flere uker. Så når dette skjedde, følte jeg meg på et vis bønnhørt, men samtidig at dette kan faktisk bare ikke ha skjedd meg – det er for magisk, sier Egge.

(Fra Petter Egges Khrono-blogg - Life 2.0)

Fortsette å prøve å ta de rette valgene

— Morsomt med oppmerksomheten?

— Hehe, på et vis ja, selvfølgelig. Det kan i hvert fall ikke skade med tanke på den businessen jeg prøver å komme inn i. Men det som betyr noe er den varmen og godheten jeg opplever fra alle vennene, og til og med folk jeg ikke kjenner, som sender meg fine tilbakemeldinger på sms, face, insta, osv. Det setter jeg utrolig stor pris på, forteller Egge.  

— Det er vel klisje å si, men like fullt ser jeg dette som en påminnelse om å aldri stoppe å forsøke å ta de rette valgene og gjøre det gode, ikke bare for en selv men for andre. Jeg tror aldri vi kan bli flinke nok til det, men å fortsette å øve kan vi gjøre. Og man vet aldri hva det kan føre til, sier Khrono-blogger Petter Egge.

Velkommen til vårt kommentarfelt
Logg inn med en Google-konto, eller ved å opprette en Commento-konto gjennom å trykke på Login under. (Det kan være behov for å oppdatere siden når man logger inn første gang)

Vi modererer debatten i etterkant og alle innlegg må signeres med fullt navn. Se Khronos debattregler her. God debatt!
Powered by Labrador CMS