nytt om folk

Ny kommunikasjonssjef ved Nord universitet

Nina Kjeøy konstitueres i stillingen og starter i rollen 1. august. 

Nina Kjeøy gleder seg til å ta fatt på jobben som kommunikasjonssjef.
Publisert Oppdatert

Nina Kjeøy konstitueres i stilling som kommunikasjonssjef fra 1. august, samtidig med at nåværende kommunikasjonssjef Andreas Førde går over i en ny rolle hos Nord universitet, skriver universitetet i en pressemelding.

Setter pris på tilliten

— Dette syns jeg er spennende. Jeg gleder meg til å ta fatt på jobben, og ser frem til å utvikle kommunikasjonsarbeidet ved Nord videre med dyktige kollegaer, sier Kjeøy til Khrono. Hun ble spurt om hun var interessert i rollen.

— Jeg setter pris på den tilliten og har mange tanker om hvordan vi skal jobbe fremover, avslutter Kjeøy. 

Førde uttaler i pressemeldingen at han har kjent på et ønske om nye utfordringer. 

— Heldigvis så åpnet det seg en mulighet for dette ved at jeg går inn i en ny rolle for å styrke arbeidet i omstillingsprosjektet. Dette prosjektet er av stor betydning for Nords fremtid, og jeg ser det som en unik mulighet til å anvende min erfaring og kompetanse på en ny og meningsfull måte, sier Førde videre.

Nord må fremover tilpasse driften sin til reduserte økonomiske rammer og har nylig tatt stilling til studietilbudet fremover. 

— Vi står midt i en krevende omstillingsprosess som vi er nødt til å lykkes med, og jeg er svært glad for at vi får styrket omstillingsarbeidet ved å få Andreas Førde inn i prosjektet på fulltid. Førde har hatt en sentral og viktig rolle i ledelsen ved Nord, og han har stått støtt i rollen som kommunikasjonssjef, sier rektor Hanne Solheim Hansen i pressemeldingen. 

Rett inn i rollen

Kjeøy jobber i dag som teamleder for kommunikasjon ved Fakultet for lærerutdanning og kunst- og kulturfag ved Nord universitet. Hun har også erfaring fra journalistikken, kommunikasjonsarbeid i Statens vegvesen, samt ledererfaring. 

— Nina Kjeøy har den riktige erfaringen og kompetansen til å kunne gå rett inn og ta over som kommunikasjonssjef. Vi er i en omstillingsfase og skal bygge ny kommunikasjonsavdeling. Hun kjenner universitetet godt, og har offensive tanker om hvordan kommunikasjonsarbeidet ved Nord skal utvikles videre, avslutter Solheim Hansen.

Kjeøy konstitueres for ett år. 

Powered by Labrador CMS