Sett deg ambisiøse mål og tenk stort i 2016, oppfordrer NMBU-rektor Mari Sundli Tveit. Foto: SV Wollbraaten
Sett deg ambisiøse mål og tenk stort i 2016, oppfordrer NMBU-rektor Mari Sundli Tveit. Foto: SV Wollbraaten

UH-topper ønsker godt år for flyktninger, fred og fusjoner

Her har du nyttårhilsener fra 15 av landets universitets- og høgskoletopper.

Publisert Oppdatert

OBS! Denne artikkelen er mer enn tre år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Vi har oppfordret landets topper i universitets- og høgskolesektoren om å komme med en nyttårshilsen og/eller -ønsker for 2016 via Khrono. Utfordringen var at hilsenen ikke skulle være lenger enn en twittermelding, 140 tegn.

14 rektorer og en NOKUT-sjef har svart. Og her bringer vi videre ønsker om en bedre og fredeligere verden, om ansvar for flyktninger og et godt nytt år med store endringer i sektoren.

Mari Sundli Tveit (bildet over), rektor Norges miljø- og biovitenskapelige universitet (NMBU):

Sett deg ambisiøse mål og tenk stort i 2016! Gjør ditt beste og løft andre. Sammen kan vi gjøre store ting. Kunnskap forandrer verden!

La oss realisere sektorens dugnad for flyktningene! Gi hjelp til at de får jobb eller studerer. Folk er ressurser, ikke utgiftsposter.

Kathrine Skretting

May 2016 be a year in which discoveries made through education & research take our country to new heights and make our world a better place.

Curt Rice

Måtte 2016 blir eit godt år for utdanning og forsking ikkje berre for store, større og størst men også for store, mindre og minst!

Johann Roppen

Curt Rice, rektor ved Høgskolen i Oslo og Akershus:

May 2016 be a year in which discoveries made through education & research take our country to new heights and make our world a better place.

Anne Husebekk, rektor UiT - Norges arkitske universitet: 

Mitt største ønske for det nye året er et UIT der nye og gamle medarbeidere og studenter trives, gjør godt arbeid, er inkluderende og rause og åpne for nye miljøer og nye muligheter og der flyktningene som ønsker det, blir godt mottatt.

 

Johann Roppen (bildet over), rektor Høgskulen i Volda: 

Måtte 2016 blir eit godt år for utdanning og forsking ikkje berre for store, større og størst men også for store, mindre og minst!

Kristian Bogen, rektor Høgskolen i Telemark: 

Jeg håper 2016 blir et år vår sektor kan gi viktige bidrag til å løse de store globale utfordringene. Den nye #HSN skal være blant bidragsyterne!

Marit Boyesen, rektor Universitetet i Stavanger: 

Jeg ønsker et godt år for UiS med fornøyde studenter og medarbeidere, der medmenneskelighet og hensynet til klima og miljø blir viktige verdier i våre beslutninger.

Ole Petter Ottersen (bildet over), rektor Universitetet i Oslo: 

La 2016 bli stående som det året Norge ledet an for å inkludere flyktninger i høyere utdanning. Det fins bare ett akademi : Det globale.

Anna Linnea Ottesen, rektor Høgskolen i Hedmark: 

Ønsker at Høgskolen i Hedmark fortsetter å lykkes og er nasjonalt ledende på utdanningskvalitet, relevante utdanninger og praksisrettet forskning.

Jørn Wroldsen, rektor Høgskolen i Gjøvik: 

Takker alle nye og gamle NTNUere for et hektisk og spennende 2015. Dere skaper kunnskap for en bedre verden! Godt nytt år! #ntnu

Kathrine Skretting (bildet over), rektor Høgskolen i Lillehammer: 

La oss realisere sektorens dugnad for flyktningene! Gi hjelp til at de får jobb eller studerer. Folk er ressurser, ikke utgiftsposter.

Pål Pedersen, rektor Universitetet i Nordland: 

Etter vel åtte år takker jeg for meg som rektor, og UiN blir NORD. Gode ønsker til alle som jobber i en UH-sektor i stadig endring – og godt nytt år!

Marianne Synnes, rektor Høgskolen i Ålesund:

Høgskolen i Ålesund takker for samarbeidet og går inn i historien, men ser frem til videre samarbeid som NTNU i Ålesund i det nye året!

Gunnar Bovim (bildet over) rektor NTNU

NTNUs visjon er Kunnskap for en bedre verden. Det trengs mer enn noensinne. Med ønske om et fredeligere, mer rettferdig 2016 - godt nytt år!

Vidar Haanes, rektor MF og leder Universitets- og høgskolerådet (UHR):

Jeg ønsker alle i UH-sektoren et meningsfullt år! Gjennom kunnskap, innsikt og dannelse vil vi sammen bygge inkluderende fellesskap og en bedre verden.

Terje Mørland, direktør NOKUT:

NOKUT ser fram til å være mer aktive på tilsynsfronten i 2016, og vi skal gjøre mer for at utenlandsk kompetanse blir tatt i bruk. #godt2016!

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

Velkommen til vårt kommentarfelt
Logg inn med en Google-konto, eller ved å opprette en Commento-konto gjennom å trykke på Login under. (Det kan være behov for å oppdatere siden når man logger inn første gang)

Vi modererer debatten i etterkant og alle innlegg må signeres med fullt navn. Se Khronos debattregler her. God debatt!
Powered by Labrador CMS