Fotopriser til HiOA-studenter

Studenter i fotojournalistikk har håvet inn flere fotopriser - igjen.

OBS! Denne artikkelen er mer enn tre år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Prisutdelingen for verdens største konkurranse for fotostudenter, College Photographer of the Year, er over. Der mottok tre fotojournaliststudenter fra Høgskolen i Oslo og Akershus (HiOA) priser.

Cicilie Andersen (bildet), som gikk ut fra fotojournalistutdanningen i vår, fikk Award of Excellence i kategorien Individual Multimedia Story or Essay - Standalone i CPOY for historien om Maya, som hun laget i Kina.

Årets tredjeklassinger tok to tredjepriser: 

Christian Breidlid med bronse i kategorien Multimedia Project - Small Team or Individual  for Historien om Gaute og Anders Idland Melchior med bronse i kategorien Large Group Multimedia Project for historien om Bruce Gold.

— Det er stort at kvaliteten på våre studenter blir så høy at de markerer seg i dette selskapet, ettersom dette er priser som innenfor faget vårt henger veldig høyt, sier foreleser på fotojournalistikk, Jon Petter Evensen.

World Press Photo har også offentliggjort juryene til 2017-konkurransen. I Digital Storytelling-juryen skal nettopp Jon Petter Evensen fra Høgskolen i Oslo og Akershus sitte.

Fotojournaliststudentene ved Høgskolen i Oslo og Akershus har gjort det skarpt i flere konkurranser tidligere. 

Les også: 

(Foto: Skjalg Bøhmer Wold)

Velkommen til vårt kommentarfelt
Logg inn med en Google-konto, eller ved å opprette en Commento-konto gjennom å trykke på Login under. (Det kan være behov for å oppdatere siden når man logger inn første gang)

Vi modererer debatten i etterkant og alle innlegg må signeres med fullt navn. Se Khronos debattregler her. God debatt!
Powered by Labrador CMS