Olgunn Ransedokken er glad for mange forslag til kandidater til HiOA-prisene. Vinnerne blir offentliggjort 19. mars. Foto: Skjalg Bøhmer Vold

Her er de nominerte til årets HiOA-priser

Juryen har hatt hele 58 kandidater til vurdering for HiOA-prisene. De har nominert 15 til fire ulike priser.

Publisert Oppdatert

OBS! Denne artikkelen er mer enn tre år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Prorektor for utdanning på Høgskolen i Oslo og Akershus (HiOA), Olgunn Ransedokken, har ledet juryarbeidet med årets priser.

— Det har vært en stor glede å være leder av juryen. Jeg er særlig fornøyd med at vi kom til full enighet, det var enstemmig avgjørelse om de nominerte og prisvinner innen alle kategoriene, sier Ransedokken. 

19. mars blir det offentlig

De femten nominerte kandidatene til formidlingsprisen, FoU-prisen, studiekvalitetsprisen og internasjonaliseringsprisen må alle leve i spenning til 19. mars om hvem vinnerne blir.

Ransedokken forteller at de i år har fått inn 58 nominasjoner til høgskolens fire priser innen fristen.

Det er en ære å stå på denne lista, da det var svært mange gode nominasjoner i år.

Olgunn Ransedokken

— Juryen er svært imponert over mange av nominasjonene og vi har i år bestemt oss for å gå ut og offentliggjøre en liste med de beste nominasjonene i hver priskategori. Det er en ære å stå på denne lista, da det var svært mange gode nominasjoner i år, mener Ransedokken.

Hver av prisene er et flott innrammet diplom og 60.000 kr.

Håper mange kommer

Både Olgunn Ransedokken og prorektor for forskning og internasjonalisering, Frode Eika Sandnes, håper mange blir med på festdagen der prisene deles ut.

HiOA-dagen arrangeres på ettermiddagen den 19. mars i det store auditoriet i Pilestredet 32.

Sandnes forteller at i tillegg til prisene vil man som vanlig kreere nye doktorer, hedre opprykk til toppstilling - professor, dosent og forsker 1.

Mer om programmet og påmelding her.

Velkommen til vårt kommentarfelt
Logg inn med en Google-konto, eller ved å opprette en Commento-konto gjennom å trykke på Login under. (Det kan være behov for å oppdatere siden når man logger inn første gang)

Vi modererer debatten i etterkant og alle innlegg må signeres med fullt navn. Se Khronos debattregler her. God debatt!
Powered by Labrador CMS