nytt om folk

Sammen-direktør Per Kristian Knutsen gir seg

— Det blir ikke enkelt å finne en erstatter, sier styreleder Amalie Johnsen Lunde.

Per Kristian Knutsen, her avbildet 2019, nærmer seg pensjonisttilværelsen.

Siden 2013 har Per Kristian Knutsen vært administrerende direktør i Studentsamskipnaden på Vestlandet. Når 2023 er historie, er Knutsen blitt pensjonist.

Knutsen går av med pensjon mot slutten av inneværende år, og overlater en robust organisasjon med et tilbud studentene er svært fornøyde med, skriver Sammen i en pressemelding onsdag.

— Blir ikke enkelt å finne erstatter

Styreleder i Sammen, Amalie Johnsen Lunde, synes det er trist at Knutsen forsvinner fra organisasjonen.

— Det blir ikke enkelt å finne en erstatter, og vi har satt av god tid til å gjøre en grundig prosess for å finne en etterfølger, sier Lunde.

Det er styret i Sammen som ansetter administrerende direktør, og styreleder vil lede prosessen videre på vegne av organisasjonen.

Har en vei å gå

Det siste året har Sammen arbeidet med en ny strategi, der bærekraft har vært i fokus. Studentene har hatt det vanskelig den siste tiden med nedstenging under pandemien og økonomiske nedgangstider.

Knutsen understreker at man har en vei å gå når det gjelder ensomhet og helse blant studentene.

— Det har SHoT-undersøkelsen vist oss. Den nye strategien skal hjelpe oss å nå målene om å bedre studentenes helse og trivsel på Vestlandet, sier Knutsen, som trekker fram nettopp studentene når han forteller hva han vil savne mest når han gir seg.

— Unge og engasjerte studenter har gjort arbeidshverdagen spennende, og sammen med gode kolleger er det studentengasjementet jeg vil savne mest når jeg skal gi meg, sier Knutsen.

Powered by Labrador CMS