Elin Gravningen blir ny leder for Studentdemokratiet i Sørøst-Norge. Foto: SDSN

Ny studentleder i Sørøst

Valg. Elin Gravningen er valgt til ny leder for Studentdemokratiet i Sørøst-Norge.

Publisert

OBS! Denne artikkelen er mer enn tre år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Parlamentsmøtet ved Høgskolen i Sørøst-Norge valgte onsdag å trosse arbeidsutvalgets anbefaling om å gjennomføre utspørring av kandidatene i åpent møte.

Til nytt arbeidsutvalg ble Elin Gravningen valgt til leder, Kim Hellevammen til organisatorisk nestleder, Camilla Rønnevik til politisk nestleder, Thérèse Verheyleweghen til internasjonalt ansvarlig, og Anna Run Kristjansdottir til velferdsansvarlig.

Kristjansdottir var egentlig innstilt til internasjonalt ansvarlig, men ble heller velferdsansvarlig som valgkomitéen ikke hadde innstilt på.

Spennende politikk på agendaen

Gravningen sier til Khrono at vervet kommer med store sko å fylle, og roser forgjengeren Eton Williams' jobb med å løfte organisasjonen og produsere god politikk med flere viktige gjennomslag.

— Boliggaranti for internasjonale studenter, arbeid med studie- og eksamensforskriften, og å ha satt fokus på prosesser knyttet til seksuell trakassering; er bare noen få viktige saker, sier hun.

Identitet-, kultur-, og bygging av organisasjon står sentralt nå.

Elin Gravningen

— Hva er målet det neste året?

— Identitet-, kultur-, og organisasjonsbygging står sentralt nå som fusjonen er overstått og HSN er på vei til å bli universitet, sier hun. Mens veien framover vil i første omgang preges av mye opplæring, planlegging og forberedelser for det kommende studieåret.

— Vi har mye spennende politikk på agendaen, som vi gleder oss til å jobbe mye med. Og mer kommer, sier hun, og legger til:

— Dette kommer helt klart til å bli et spennende år for Studentdemokratiet i Sørøst-Norge.

Det nye arbeidsutvalget på HSN. Fra venstre: Camilla Rønnevik, Elin Gravningen, Thérèse Verheyleweghen, Kim Hellevammen og Anna Run Kristjansdottir. Foto: SDSN

Gravningen var organisatorisk nestleder i arbeidsutvalget til Michael Melbye, som fikk vedtatt mistillit mot seg i fjor vår. Dette skrev hun om i innlegget «Bakkestart i Sørøst-Norge».

Les også: Vedtok mistillit mot 2 av 5

Parlamentet valgte i tillegg Hans Petter Kleppan og Simen Oftedahl til kontrollkomitéen, og til studentsamskipnadsstyret valgte parlamentet William Håkestad med rangerte vara Helena Maria Schäffer, Anna Run Kristjansdottir og Malene Strøm Dieseth.​

Velkommen til vårt kommentarfelt
Logg inn med en Google-konto, eller ved å opprette en Commento-konto gjennom å trykke på Login under. (Det kan være behov for å oppdatere siden når man logger inn første gang)

Vi modererer debatten i etterkant og alle innlegg må signeres med fullt navn. Se Khronos debattregler her. God debatt!
Powered by Labrador CMS