null Foto: Sonja Balci/HiOA

Åpen forelesning med Sullivan

Anerkjent profesjonsforsker holder åpen forelesning.

OBS! Denne artikkelen er mer enn tre år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

HiOA har som mål å bli internasjonalt ledende på profesjonsutdanning. Det innebærer høy kvalitet på både forskningsbasert kunnskap, praktiske ferdigheter og kunnskap om profesjoner i samfunnet. 

Den internasjonalt ledende forskeren på profesjonsutdanning, William Sullivan, holder en åpen forelesning i morgen, tirsdag 13. mai kl. 13-14 i P46-PA128. Tittelen på forelesningen er « Creating integration in professional education through the lens of the ”three apprenticeships”».

Du kan også bli med på workshop med Sullivan torsdag 15. mai, 1230-1530.

Gjennom sitt arbeid ved The Carnegie Foundation, har William Sullivan lang erfaring med profesjonsutdanninger både gjennom forskning og praktisk utviklingsarbeid. I mai holder han to seminarer på HiOA med fokus på ideen om the three apprenticeships, som dere finner en introduksjon til her.  

I den åpne forelesningen introduserer Sullivan ’the three apprenticeships’ og hvordan dette begrepet kan brukes som et verktøy for å analysere og styrke integrasjon i profesjonsutdanninger.

Se også: http://www.hioa.no/Hva-skjer/Open-lecture-with-William-Sullivan

I den påfølgende workshop vil deltakerne jobbe med å analysere egen undervisning i lys av ideen om ’the three apprenticeships’.

Senter for profesjonsstudier skriver at dette er en unik mulighet til å få innspill både fra Williams og HiOA-kollegaer om design og videreutvikling av egne undervisningsprogram.  Det er begrenset antall plasser, og vi ber derfor om påmelding til Anton Havnes (bildet) via epost: anton.havnes@hioa.no.

Mer informasjon her: http://www.hioa.no/Hva-skjer/Workshop-with-William-Sullivan

Velkommen til vårt kommentarfelt
Logg inn med en Google-konto, eller ved å opprette en Commento-konto gjennom å trykke på Login under. (Det kan være behov for å oppdatere siden når man logger inn første gang)

Vi modererer debatten i etterkant og alle innlegg må signeres med fullt navn. Se Khronos debattregler her. God debatt!
Powered by Labrador CMS